Cât de mult s-a schimbat Claudia Pătrășcanu. Soția lui Gabi Bădălău are un look nou

Cât de mult s-a schimbat Claudia Pătrășcanu. Soția lui Gabi Bădălău are un look nou
Cat de mult s-a schimbat Claudia Patrascanu

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a terminat, dar artista pare să arate mai bine ca niciodată. Deși au avut multe probleme și s-au contrat de foarte multe ori, când s-au dus ca invitați la numeroase posturi de televiziune, artista și fostul ei soț încearcă să găsească un numitor comun.

Cât de mult s-a schimbat Claudia Pătrășcanu

Și, pentru că se spune că o femeie care vrea să schimbe ceva în viața ei prima dată începe cu felul în care arată, Claudia Pătrășcanu nu face excepția de la această regulă. Superba brunetă și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o nouă coafură care o avantajează foarte bine. Fanii artistei au rămas cu gurile căscate când au privit-o. Au sărit cu mii de complimente la adresa ei.

Claudia a ales să își tundă lungimea părului și să își coloreze anumite șuvițe blonde. Și, de parcă schimbarea nu era suficient de evidentă, frumoasa cântăreață a ales să-și poarte părul ondulat, nu drept așa cum îl are de obicei.

Deși telenovela celor două vedete nu s-a încheiat încă, artista Claudia Pătrășcanu spune că ea și tatăl copiilor ei se află în termeni mai buni. Invitată la Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu i-a povestit lui Dan Capatos ce i-a mărturisit Gabi Bădălău, pe la spatele iubitei sale Bianca Drăgușanu. Bruneta susține că tatăl băieților ei a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață.

Cum a „trădat-o” Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu

Deși cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune și să fi îngropat securea războiului, Claudia Pătrășcanu susține că nu are încă încredere în Gabi Bădălău pentru a-i lăsat pe copiii ei, Nicholas și Gabriel, să meargă în vacanță singuri cu tatăl lor. Cântăreața susține că tot ce-și dorește în acest moment este liniște.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță.

Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta.”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI