Gabi Bădălău a trădat-o pe Bianca Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu. S-a aflat acum VIDEO

Gabi Bădălău a trădat-o pe Bianca Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu. S-a aflat acum VIDEO
Gabi Badalau a tradat-o pe Bianca Dragusanu cu Claudia Patrascanu

Răsturnare de situație în cel mai cunoscut triunghi amoros din showbizul românesc. Oare ce va spune Bianca Drăgușanu despre acest lucru? Gabi Bădălău a revenit la sentimente mai bune în ceea ce o privește pe fosta lui soție. Ce declarații i-a făcut Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a trădat-o pe Bianca Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu

„Telenovela” dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău continuă. După ce s-au împăcat, din nou, lucrurile nu merg atât de roz precum credea. Omul de afaceri a avut o confruntare cu fosta lui soție Claudia Pătrășcanu. Cei doi parteneri s-au întâlnit în instanță pentru a discuta despre custodia copiilor, iar artista a mărturisit că au blocat-o declarațiile fostului ei soț.

Invitată la Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu i-a povestit lui Dan Capatos ce i-a mărturisit Gabi Bădălău, pe la spatele iubitei sale Bianca Drăgușanu. Bruneta susține că tatăl băieților ei a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță.

Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta.

De ce nu are Claudia Pătrășcanu încredere în Gabi Bădălău

Deși cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune și să fi îngropat securea războiului, Claudia Pătrășcanu susține că nu are încă încredere în Gabi Bădălău pentru a-i lăsat pe copiii ei, Nicholas și Gabriel, să meargă în vacanță singuri cu tatăl lor. Cântăreața susține că tot ce-și dorește în acest moment este liniște.

La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje.

În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI