Cât de mult au crescut fetele Danei Budeanu. Imaginea postată de creatoarea de modă FOTO

Cât de mult au crescut fetele Danei Budeanu. Imaginea postată de creatoarea de modă FOTO
Câtde mari au crescut fetele Danei Budeanu. Ce fel de educație le oferă creatoarea de modă celor două fiice.

Deși postează des fotografii cu ea pe conturile de pe platformele de socializare, Dana Budeanu este foarte rezervată când vine vorba despre fiicele sale. Maria și Dana, pe numele lor, au 17 ani și vor atinge în viitorul apropiat, potrivit informațiilor făcute publice în presă, vârsta majoratului. Celebra creatoare de modă le-a oferit acestora o educație aleasă, pregătindu-le temeinic pentru momentul în care vor trebui să ia viața în piept. Vezi cât de mari au crescut fetele Danei Budeanu!

Cât de mari sunt fetele Danei Budeanu

Dana Budeanu are două fete gemene cu fostul ei soț, Radu Ioan Budeanu. Despre cei doi se știe că s-au căsătorit pe vremea când erau foarte tineri. Reușitele pe care le-au atins amândoi în carieră nu au nicio legătură cu statutul celuilalt partener. Cu toate că ambii părinți au o mare expunere publică, fiicele Danei Budeanu sunt protejate de acest lucru.

Maria și Dana au 17 ani. În curând vor împlini vârsta majoratului. Potrivit Danei Budeanu, fiicele sale nu au avut acces, decât limitat, la dispozitive electronice și internet. Măsura luată de mama celor două fete are de-a face cu faptul că vedeta a vrut să le pregătească într-un mod cât se poate de sănătos pentru provocările vieții.

„…Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a spus Dana Budeanu, în urmă cu mai mult timp, comentând pe seama educației pe care le-o oferă fetelor sale gemene.

De altfel, Maria și Dana nu au aflat decât de curând că mama lor este foarte cunoscută de români. Prima dată când au văzut-o pe Dana Budeanu la televizor a fost într-o emisiune a lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, potrivit informațiilor publicate în presa din România.

 „N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii”

Așa cum spuneam anterior, Dana Budeanu a avut grijă să își protejeze cele două fiice de toate aspectele negative ale vieții. În principal, oferindu-le o educație deosebită. Deși părinții își expun de bunăvoie copiii pe rețelele de socializare astăzi, Dana Budeanu postează rar fotografii cu fiicele ei.

Când se întâmplă să publice materiale în care apar cele două adolescente, Dana Budeanu le acoperă ochii sau le postează în ipostaze în care chipurile acestora nu se văd decât parțial. Acest lucru poate fi observat și în cele mai recente poze publicate de către Dana Budeanu cu fetele sale. Materialele sunt încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

În urmă cu mai mult timp, vedeta mărturisea că fetele ei sunt cel mai mare vis împlinit al său. Dana Budeanu a spus că atunci când a fost cu ele, după ce le-a adus pe lume, a strălucit mai tare ca niciodată. Însă nimeni nu a văzut-o atunci.

Întrebată ce o sperie cel mai tare pe lume, Dana Budeanu a răspuns: „N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii. Atât.”.