Dana Budeanu a publicat o poză rară cu una din fiicele sale. Cu ce mare vedetă a fost suprinsă adolescenta

Dana Budeanu a publicat o poză rară cu una din fiicele sale. Cu ce mare vedetă a fost suprinsă adolescenta
Dana Budeanu a publicat o poza rara cu una din fiicele sale. Cu ce mare vedeta a fost suprinsa adolescenta

Dana Budeanu nu își expune fetele gemene pe rețelele de socializare, însă de această dată a făcut o excepție. Pe una dintre ele a fotografiat-o în brațele unuia dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei la ora actuală. A postat ulterior imaginea pe pagina sa de socializare alături de un mesaj scurt și curpinzător.

Poză rară postată de Dana Budeanu cu una din fiicele sale. Cu ce fotbalist a fost surprinsă adolescenta

Celebra creatoare de modă și-a exprimat în repetate rânduri punctul de vedere cu privire la expunerea fetelor ei gemene, în vârstă de 17 ani, în presă sau pe rețelele de socializare. Dna Budeanu nu vrea își expună în niciun fel fiicel și le-a insuflat acestora un comportament văzut din ce în ce mai rar în zielele noastre: să își trăiască anii de copilărie departe de tentațiile tehnologice.

De aceea, vedeta are mereu grijă cum își fotografiază fetele și nu postează niciodată imagini cu fețele lor.

Dana Budeanu și-a pozat recent una dintre fete îmbrățișându-l pe unul dintre cei mai importanți jucători din lume la ora actuală: Kylian Mbappe. La descrierea fotografiei postate pe Instagram, creatoarea de modă a scris un scurt mesaj: „doar in urma pasilor lor…”, semn că întotdeauna va fi alături de ele pentru a le proteja, așa cum a făcut-o și până acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Una dintre gemene, îmbrățișată de Jennifer Lopez

Nu este singura fotografie de acest gen pe care Dana Budeanu o postează pe rețelele de socializare. În vara anului trecut, și-a fotografia una dintre fete îmbrățișând-o pe Jennifer Lopez. Celebra cântăreață a avut o atitudine extraordinară, fiind extrem de prietenoasă și zâmbitoare în preajma fiicelor sale. Mai mult, chiar diva americană a chemat-o pe una dintre fete să facă o poză împreună.

Întâlnirea a avut loc în Capri, Italia, unde J.Lo se afla în vacanță alături de iubitul ei, actorul Ben Affleck. La vremea respectivă, Dana Budeanu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre întâlnirea de gradul 0 dintre fata ei și J.Lo, însă a precizat că frumoasa cântăreață americană a fost cea care a chemat-o la ea pe aceasta și a îmbrățișat-o.

”O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile.

A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.