Fiicele Danei Budeanu sunt reale domnișoare. Cum le-a pozat creatoarea de modă

Dana Budeanu a cunoscut succesul cu ajutorul părerilor sale tăioase și extrem de controversate pentru unii. Creatoarea de modă este cunoscută de ani buni în lumea publică, dar cariera sa a luat o altă întorsătură după ce și-a lansat propria rubrică pe canalul ei de YouTube, acolo unde critica aspru anumite vedete și discuta despre vremurile în care trăim. Ea este foarte discretă în ceea ce privește viața privată, așa că nici până acum fanii nu au văzut cum arată fetele sale gemene. Iată că designer-ul mai face excepții și postează rareori fotografii cu tinerele în vârstă de 17 ani. Cum le-a imortalizat acum vedeta?

Cum le-a pozat Dana Budeanu pe fetele sale: fotografia i-a emoționat pe fani

Dana Budeanu nu oferă prea multe detalii din viața sa privată. Aceasta le ține și pe fetele sale departe de ochii curioșilor, deși fanii sunt extrem de curioși să le vadă.

Vedeta este extrem de discretă când vine vorba despre familie, așa că doar apropiații săi știu amănunte despre copiii sau despre viața ei amoroasă. Creatoarea de modă este mămica a două gemene care în luna noiembrie vor ajunge la frumoasa vârstă a majoratului.

Bruneta a mărturisit în interviurile acordate de-a lungul timpului că cele mai fericite momente și cele mai mari satisfacții au legătură cu Maria și Dana. Recent, ea a postat o fotografie a fetelor de 17 ani cu descrierea: ,,doar în urma pașilor lor.” Nici în această fotografie nu le sunt dezvăluite chipurile.

„N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii. Atât”

Dana Budeanu a răspuns la mai multe întrebări puse de Mihaela Rădulescu în urmă cu câțiva ani, prin intermediul blogului ei (danabudeanu.com). Aceasta a dat de înțeles că întreaga sa viață este în jurul celor două fetițe.

Cei care o admiră și iubesc modul în care se arată publicului au observat că este o mamă extrem de dedicată și chiar o apreciază mai mult și pentru acest lucru.

„Care a fost primul tău vis împlinit?”- „Fetițele mele”
„În ce împrejurare ai strălucit ca niciodată?”- „Când am ajuns lângă fetițele mele la câteva ore după ce le-am adus pe lume, însă nu m-a văzut nimeni atunci.”
„Ce te sperie cel mai tare?”- „N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii. Atât.”
„Cu cine ai trăit cea mai fericită zi din viaţă?”- „Cu fetițele mele…nu numai una.”
„Ce meserie ţi se pare cea mai grea din lume?”- „Cea de mamă”
„Ce meserie n-ar trebui să dispară niciodată?”- „Cea de mamă”