Cât de mare a crescut fiul Dianei Munteanu şi al lui Claudiu Niculescu. Imaginile de la mare cu el sunt senzaționale FOTO

Cât de mare a crescut fiul Dianei Munteanu şi al lui Claudiu Niculescu. Imaginile de la mare cu el sunt senzaționale FOTO
Cat de mare a crescut fiul Dianei Munteanu si al lui Claudiu Niculescu. Imaginile de la mare cu el sunt senzationale FOTO

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au format cândva un cuplu extrem de frumos în showbiz-ul românesc. Astăzi, cei doi au o relație de prietenie și îi mai leagă doar David, fiul lor. Băiatul îi calcă pe urmele tatălui la fotbal. Are același talent precum Claudiu Niculescu, când juca la clubul de fotbal Dinamo. Imaginile cu el sunt senzaționale!

Cum arată David, fiul Dianei Munteanu şi al lui Claudiu Niculescu

David, fiul Dianei Munteanu şi al lui Claudiu Niculescu, a crescut mare, este chipeș și extrem de talentat la fotbal. Doar este fiu de jucător valoros al României.

În vârstă de 12 ani, David știe deja ce vrea să se facă atunci când va crește: fotbalist ca tatăl său, Claudiu Niculescu. Diana Munteanu este tare mândră de copilul ei, pe care îl susține ori de câte ori poate din tribune.

Orice poză postată de Diana Munteanu cu fiul acesteia, David, este apreciată de fanii din mediul virtual. Toată lumea spune cât de mare, frumos şi talentat este David la fotbal. Băiatul are cu cine semăna, tatăl său a fost un adevărat geniu pe teren.

Cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiul fostului dinamovist Claudiu Niculescu este la fel de talentat pe terenul de fotbal ca tatăl lui. Mulți internauți l-au asociat pe David cu ”Clau Gol”, aşa cum era supranumit pe teren jucătorul de la Dinamo.

Copilul seamănă izbitor cu tatăl său. Imaginile din vacanță o demonstrează

În această vară, David Niculescu a împlinit 12 ani, ocazie cu care a mers cu mama sa în vacanță, în Grecia. Imaginele postate de vedetă demonstrează că fiul ei s-a făcut mare și frumos. (Vezi FOTO în GALERIE).

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu au divorțat acum șapte ani de zile, dar păstrează legătură pentru că amândoi se oucpă de creșterea fiului lor, David.

”Puștiul este un fotbalist talentat, iar la școală este premiant, îi place matematica”, au declarat apropiații celor doi pentru Impact.

În ce relație au rămas

Diana Munteanu, care arată bestial la cei 41 de ani, și Claudiu Niculescu au o relație de prietenie. Toate deciziile legate de David le iau împreună, în calitate de mamă și tată. Băiatul locuiește cu mama lui, dar se vede destul de des și cu tatăl său.

„Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică”, potrivit aceleași surse mai sus menționate.