Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Eva Maria, ipostază inedită surprinsă de Adrian Alexandrov FOTO

Cât de mare s-a făcut fiica Elenei Udrea?

Deși Elena Udrea se tot lovește de problemele cu justiția care par că nu-și găsesc finalitatea, are pentru ce să se bucure. Cât de mare a crescut Eva Maria și cu cine seamănă cel mai bine?

Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea?

Elena Udrea are în continuare probleme cu legea, dar zâmbetul pe buze îi revine atunci când se află în preajma fiicei sale. Micuța Eva Maria crește pe zi ce trece, acum aproape de mama ei. Pe data de 20 septembrie a lui 2019, fetița lui Alexandrov și a fostului ministru al Turismului a împlinit 1 an și a fost și botezată. Amintim că blondina a avut parte de o perioadă foarte grea anul trecut, când era judecată în Costa Rica alături de Alina Bica.

Atunci, a fost o lungă perioadă departe de fiica ei pe care abia o născuse. De curând, Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu micuța în care avea zâmbetul până la urechi. Micuța își pusese la ochi o pereche de ochelari și se distra de minune, moment în care părinții ei n-au putut trece cu vederea și au pozat-o imediat.

Cât de mare s-a făcut fiica Elenei Udrea
Cât de mare s-a făcut fiica Elenei Udrea

„Anul trecut ea s-a născut la ora 14.00”

„Anul trecut ea s-a născut la ora 14.00, ora României, iar acum la ora 14.00 o să fim împreună. E un moment pe care doar cine are copii poate să îl înțeleagă. Mă uit la ea și mi se face pielea de găină. Iubirea de mamă nu e de pe pământ, e o iubire dată de la Dumnezeu. Mă uit la ea și văd că există și cât de minunată este, așa minunată cum e orice copil”
Elena Udrea

„Noi ne-am propus să facem și nunta, dar la fel, depinde de foarte multe lucuri. Nu știu nimic oficial, nu stiu dacă Elena rămâne acolo, dacă vine în țară, depinde mult de situația din Costa Rica. Dacă vine în țară, va fi botez ortodox, dacă facem acasă, cu parinți, familie, prieteni în mod tradițional sau dacă rămâne în Costa Rica va fi la biserică catolică, pentru că nu avem de ales”
Adrian Alexandrov

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI