Cât de greu îi este Ramonei Bădescu să fie mamă deși are 2 bone. Prin ce trece vedeta

Cât de greu îi este Ramonei Bădescu să fie mamă deși are 2 bone. Prin ce trece vedeta
Ramona Bădescu, o mămică împlicată. Ce face pentru fiul ei sursă foto Instagram

Ramona Bădescu încearcă să îi ofere fiului său tot ce este mai bun. Vedeta este o mămică desăvârșită, mai ales pentru că a visat mult timp să aibă parte de un micuț care să îi facă fiecare zi mai frumoasă. Totuși, aceasta se confruntă și cu anumite greutăți.

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre viața de mamă

Visul Ramonei Bădescu s-a împlinit! Vedeta se bucură de un copilaș minunat, așa că îi dedică fiului său orice clipă pe care o are. Aceasta are parte de ajutorul bonelor, însă recunoaște că poartă o mare responsabilitate pe umeri. Actrița nu vrea să piardă vreun moment din viața micuțului.

„Este cea mai grea responsabilitate să fii mamă, este greu, dar tare frumos! Pentru mine totul a fost solicitant. M-am trezit la vârsta asta cu un copil, a trebuit să citesc tot, am învăţat de la 0.

I-am pregătit eu tot, inclusiv mâncarea. L-am alăptat timp de 2 luni şi jumătate. Are şi două bone, dar mama e tot mamă. Trebuie să fiu mereu acolo, să fiu prezentă.

Nu vreau să pierd nimic din viaţa lui, mă străduiesc să fiu la înălţime, citesc mult, vorbesc cu alte mame, îi ofer iubire, toată dragostea mea.”, a zis Ramona Bădescu la Vorbește lumea.

„Nu se desprinde de mine”

De asemenea, Ramona Bădescu s-a văzut nevoită să revină în România pentru a se ocupa de anumite proiecte. Vedeta și-a adus fiul cu ea, mai ales pentru că micuțul își adoră mama și nu se poate desprinde de aceasta. Însă, ajunsă în țară, actrița nu a mai beneficiat de ajutorul bonelor.

„De când sunt aici pentru film şi alte proiecte, sunt singură cu el, nu am bonele cu mine! E solicitant. Nu am putut să îl las acolo, nu se desprinde de mine.

Nu am stat niciodată mai mult de o oră departe de el. Este bijuteria vieţii noastre, tatăl micuţului este tare mândru de el şi de mine. Îl sufocăm cu iubire.

Ignazio a reuşit să scoată din mine responsabilitatea, dar şi frica! Am grijă de un suflet care nu ştie să se apere, nu ştie ce e pericolul, ce înseamnă să cazi, să te loveşti! Trăiesc într-o tensiune continuă. Mă trezesc şi noaptea să îl verific să văd dacă respiră.

Nu mai am timp să îmi dau seama dacă sunt sau nu obosită. Are 16 kilograme, am slăbit 4 kilograme de când stau cu el aici, în ţară. Urc scările cu el, vrea mereu în braţe.”, a mai zis ea.

Ramona Bădescu își mai dorește o fetiță

Ramona Bădescu nu vrea să se oprească aici! Frumoasa actriță visează să devină mămică de fetiță. Aceasta speră să îi ofere băiețelului său un partener de joacă, așa că a păstrat anumite hăinuțe în cazul în care familia ei o să se mărească.

„Când încep să mă enervez, cânt “iiiiiiii” şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide.

Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI