Cât de frumoasă este Maia, fiica lui Teo Trandafir. Adolescenta s-a vopsit, s-a machiat și a pozat ca o divă FOTO

Cât de frumoasă este Maia, fiica lui Teo Trandafir. Adolescenta s-a vopsit, s-a machiat și a pozat ca o divă FOTO

Marți, 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit 52 de ani. Ziua sa de naștere a fost serbată cu fast la Kanal D, în propria emisiune. Invitați de seamă, dragi sufletului ei, au sosit în platoul show-ului pentru a o descrie în câteva cuvinte, fiind provocarea zilei, și pentru a-i ura toate cele bune. Deși așteptată, surpriza zilei a fost Maia, fiica ei. O adevărată adolescentă acum, fata și-a surprins mama în mod plăcut cu o declarație emoționantă, iar publicul prin simpla prezență.

Fiica lui Teo Trandafir s-a pozat ca o divă!

Teo Trandafir este mama unei frumoase adolescente și, deși susține că fiica ei nu îi face probleme și că au o relație minunată, asemenea unor prietene, prezentatoarea TV a trecut, de ziua ei, prin câteva momente de nostalgie, precum o face adesea în emisiunea sa, amintindu-și de perioada în care Maia era doar un bebeluș. Ajunsă în platoul show-ului, pentru a-i fi alături mamei în ziua importantă, Maia și-a lăsat părintele fără grai de cum s-a apropiat.

Chiar dacă îi poate observa fiecare răsuflare, Teo Trandafir a rămas înmărmurită atunci când a văzut-o pe micuța ei, care parcă, din senin, se transformase în femeie, după cum a spus chiar aceasta. Îmbrăcată modern, cu o bluză cu volane, machiată și vopsită, Maia și-a surprins mama cu înfățișarea sa. După câteva minute în care a avut timp să își aleagă cuvintele, tânăra și-a descris mama, apoi au urmat lacrimile…de fericire.

Realizatoarea TV nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată, ba chiar a discutat cu ea pe această temă încă de când era foarte mică. Cât despre mama naturală, Teo Trandafir a mărturisit că Maia nu și-a dorit să o întâlnească , drept pentru care nu i-a cerut detalii despre acest lucru.

„I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau»”, a povestit Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI