Teo Trandafir a spus tot despre fiica ei, Maia. ”Ea nu a fost adoptată”

Teo Trandafir a spus tot despre fiica ei, Maia

Maia Trandafir a împlinit la începutul lunii mai frumoasa vârstă de 16 ani. Nu mai este copilul timid pe care îl cunoaștem cu toții și chiar a început să se machieze și să pozeze din ce în ce mai grațios. Rămâne însă o adolescentă cu foarte mult bun simț, iar acest merit îi revine mamei sale, Teo Trandafir.

Teo Trandafir a spus tot despre fiica ei, Maia

Chiar dacă vedeta de televiziune nu i-a ascuns adevărul niciodată fiicei sale, și i-a spus mereu că a fost adoptată, Maia nu concepe să aibă o altă mamă în afară de Teo Trandafir. Mai mult prezentatoarea de televiziune spune, de fapt, că Maia nu a fost adoptată, ci așteptată ani și ani la rând, când Teo Trandafir și-a dorit un copil.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a spus Teo. Anii au trecut, iar acum cele două sunt cele mai bune prietene, conform Huff.ro.

Teo Trandafir a spus tot despre fiica ei, Maia
Teo Trandafir a spus tot despre fiica ei, Maia

Maia și-a luat gândul de la o carieră în televiziune

Maia a primit o educație normală, deoarece vedeta spune că a încerat să o facă pe Maia să devină o femeie responsabilă în viitor și să-și câștige singură notorietatea. Drept urmare aceasta nu este un copil răsfățat care are acees la tot ce își dorește. Maia a avut parte de o aniversare restrânsă, anul acesta, însă a încins o petrecere pe cinste, împreună cu mama sa, după cum se poate vedea în Galeria Foto.

Maia se implică în toate proiectele lui Teo Trandafir din online de drag, precum revistateo.ro sau Teoriashow.ro și recunoaște că uneori este greu să fii fiica lui Teo Trandafir, deoarece lumea are așteptări mai mari de la tine sau din contră o consideră un copil de bani gata. Maia își dorea când era mică să devină ca mama sa, om de televiziune, dar s-a convins că este destul de greu, așa că și-a cam luat gândul de la o carieră în televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI