Cât de frumoasă este iubita fiului lui Ștefan Bănică jr. Și Andreea Marin este uimită

Cum arată iubita lui Radu Ștefan?

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost surprins pentru prima oară în compania unei domnișoare superbe. Cum arată iubita lui Radu? Cu ce se ocupă tânăra și cum a reacționat Zâna când i-a văzut împreună?

Cum arată iubita fiului lui Ștefan Bănică Jr.?

Fiul lui Ștefan Bănică a fost extrem de discret până în urmă cu câțiva ani. Acesta a decis să se facă vizibil, iar după terminarea liceului a intrat la UNATC, ulterior a acceptat proiectul „Te cunosc de undeva” cu care sigur și-a făcut părinții mândri.

Acesta demonstrează clar că așchia nu sare departe de trunchi, așa că vine din spate și cu toate forțele să demonstreze că îi calcă serios pe urme tatălui și bunicului. Și nu doar din punt de vedere al talentului, ci și al femeilor.

Tânărul este extrem de chipeș și cu siguranță atrage privirile multor domnișoare, dar una singură a reușit să-i pună inima pe jar. Concret, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost văzut în compania unei tinere extrem de frumoase, iar imaginea cu cei doi a surprins-o în mod plăcut și pe Andreea Marin, fosta soție a artistului.

Studentul la Actorie se iubește cu Cristina, fată activă în lumea modei care a pozat și pentru un catalog al unui designer vestimentar. Imaginea cu cei doi a strâns multe inimioare și a fost apreciată și de Zâna Surprizelor.

De asemenea, majoritatea internauților au lăsat comentarii drăguțe tânărului cuplu. Se zvonește că relația lor s-a oprit pentru moment, dar acest lucru nu a fost afirmat sau infirmat de fiul vedetei.

„E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun”

„E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă”
Ștefan Bănică Jr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI