26 mai 2021 | 17:30

Cât de bogată e Andreea Antonescu, de fapt. Cătălin Măruță a fost uimit să afle ce deține în America

Monden
Cât de bogată e Andreea Antonescu, de fapt. Cătălin Măruță a fost uimit să afle ce deține în America
Cât de bogată e Andreea Antonescu, de fapt

Andreea Antonescu a venit în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a vorbit despre proiectele sale, dar și despre viața sa personală.

Cât de bogată e Andreea Antonescu, de fapt

Andreea Antonescu a venit de curând dintr-o vacanță în Antalya, petrecută alături de Amna și de fiul ei, David. Deși a stat doar o săptămână, Andreea Antonescu a fost afectată că nu a putut să o ia în vacanță cu ea și pe fiica ei, Sienna, întrucât nu a reușit să obțină procură, dat fiind că soțul ei, în acte, Traian, este în Statele Unite ale Americii.

”Nu am gasit niciun turc (iubit) in Turcia, am avut foarte multe mesaje de la oameni din Antalya care imi cereau sa ma reintorc in Turcia. Am stat cu Amna, am stat cu David. Mi-a promis Amna ca ma va invita la ea pe balcon.

Am stat o saptamana in Antalya, am mai apelat pentru poze si la ceilalti ca sa mi le faca. Eu nu am avut posibilitatea sa o iau pe Sienna cu mine, pentru ca nu mi-au ajuns actele de la Traian (n.red. sotul ei) ca sa pot sa ii fac pasaport fiicei mele”.

Andreea Antonescu a vorbit și despre starea sa maritală și a dezvăluit că, în acte, încă este soția lui Traian Spak, însă vor divorța la notar, de îndată ce el va veni în România. În plus, ea vrea să se reîntoarcă, în vacanță, în Statele Unite ale Americii, acolo având o proprietate, și anume, casa în care locuiește Traian Spak.

”Traian mai este sotul meu in acte. E acelasi raspuns dintotdeauna, divortez cand va veni el in tara. Noi am ramas in relatii bune, cand va veni in Romania,  vom divorta la notar. El trebuie sa fie prezent macar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică si la mine. Casa din America e doar pe numele meu.

”Sunt singură, nu am pe nimeni”

Inainte de orice ne dorim ca Sienna sa fie bine, fericita, si pentru asta luptam. Suntem in asteptarea actelor lui, pentru ca e un proces mai lung ca sa poti sa mergi in America. Imi expun viata pe Instagram, ce se poate expune. Sunt singura, nu am pe nimeni, poate este cazul sa ridic si eu pretentiile, sa am ceva asteptari, dar daca e sa vina, eu sunt aici. Sienna e la Galati, mama are grija de ea”, a spus Andreea Antonescu, care a dezvăluit și proiectele în care este implicată.

”Am tot fost in diverse proiecte muzicale, dar tot nu am apucat sa lansez piesele, o sa le lansez in cel mai scurt timp. De la show-urile la care am fost mi-au crescut pretentiile (n.red. în materie de bărbați). Azi lansez primul meu vlog cu Sienna, cu ziua ei de nastere. Urmeaza si piesa cu Andre, si piesa solo, îmi împart timpul intre Instagram, Facebook si fetita. Nu mi-a fost frica in jungla (n.red. cand a participat la Survivor România 2021)„, a mai spus Andreea Antonescu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro