Cât de bogat este, de fapt, Mădălin Voicu. Vila în care trăiește costă milioane de euro

Cât de bogat este, de fapt, Mădălin Voicu. Vila în care trăiește costă milioane de euro
Cat de bogat este Madalin Voicu

Mădălin Voicu a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Acesta a negat faptul că ar fi un politician bogat că vrea să pară mai sărac decât e în realitate.

Cât de bogat este, de fapt, Mădălin Voicu

De altfel, Mădălin Voicu a spus că și-a cheltuit toată averea pe ”despărțiri și divorțuri” și că nu are nicio proprietate pe numele lui. El locuiește însă și acum într-un adevărat palat în zona Dacia, cu ieșire chiar la parcul care poartă numele tatălui lui, renumitul violonist Ion Voicu.

”Eu am făcut multe case și am rămas fără în urma unor despărțiri și divorțuri. M-am întors în casa părintească, la mama. N-am nicio proprietate în acel imobil în care spui tu că valorează două milioane de euro, nu știu cum l-ați evaluat voi. Problema e că eu nu sunt proprietar acolo: unul din apartamente aparține fiului meu, Tudor, celălalt apartament aparține surorii mele, Raluca.

Deci eu sunt izmene pe călător. Eu nu sunt proprietar al niciuneia din casele, clădirile pe care în timp, le-am cumpărat, le-am oferit, și am rămas cum zice țiganul ”corcoro”, adică singur. Ca dovadă, în afară de ceasurile pe care sunt pasionat să le colecționez, din care au rămas doar trei, pentru că a trebuit să le vând, nu pot să spun că sunt un om bogat. Nu sunt sărac pentru că am eu sufletul bogat”, a spus Mădălin Voicu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vila are o arhitectură deosebită

De altfel, imobilul în care locuiește familia lui Mădălin Voicu este chiar impresionant și este posibil ca evaluarea de 2 milioane de euro să nu fie una exagerată. Imobilul se află în zona ambasadelor și a unor reședințe de ambasadori, iar prețurile unor imobile asemănătoare din zonă ajung la 4-5 milioane de euro.

Vila familiei Voicu este impresionantă și prin arhitectura sa, iar curtea are o portiță care dă direct în parcul Ion Voicu și pe unde, în copilărie, Mădălin Voicu se furișa să se joace în voie cu ceilalți copii.

Unul din saloanele vilei a fost creat pentru Ion Voicu, fiind locul în care acesta lucra în fața partiturilor. Etajul este al Ralucăi, sora lui Mădălin Voicu, care a inaugurat în anul 2002 ”Mica Academie de Arte”, cu o grădiniță, creșă și afterschool. Această clădire face acum parte din Patrimoniul Național. Ea a fost naționalizată și recuperată de familia lui Mădălin Voicu după Revoluția din 1989, potrivit Wowbiz.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe