Serghei Mizil, acuzații dure la adresa lui Mădălin Voicu după emisiunea lui Denise Rifai. Dezvăluiri fără perdea

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa lui Mădălin Voicu după emisiunea lui Denise Rifai. Dezvăluiri fără perdea
Serghei Mizil acuzatii dure la adresa lui Madalin Voicu

Scandal mare în lumea showbizului românesc. Serghei Mizil aruncă săgeți otrăvitoare la adresa lui Mădălin Voicu, după ce politicianul a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D. Au fost cândva foarte buni prieteni, dar Mizil și controversatul politician nu-și mai vorbesc de ani buni. Dezvăluiri fără perdea. Ce îi reproșează fiul fostului demnitar comunist celebrului violonist.

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa lui Mădălin Voicu după emisiunea lui Denise Rifai

Serghei Mizil îi aduce acuzații grave lui Mădălin Voicu, spunând că acesta nu dorește să-și vadă copiii, lucru care se contrazice cu declarațiile fostului mare violonist.

Fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil a dat de înțeles că faimosul dirijor a refuzat să meargă la botezul nepotului său din orgoliu. De asemenea, Serghei Mizil susține că Voicu ar fi făcut multe „măgării” în anii tinereții.

„Omul e…, înțelegi? Adică, tot ce vedeți voi că spune la televizor cu copiii… el nici nu își vede copiii, nici nu îi bagă în seamă, nimic. E un…, un…, un… și un… Toată lumea spune: „De ce nu ți-ai dat seama?”. Mi-am dat seama, dar atunci nu conta. Eram copii. După, a început să facă toate măgăriile, dar nu mie, la toți prietenii, că el nu s-a certat doar cu mine.

El s-a certat absolut cu toată lumea. Cu toate că cele mai frumoase amintiri sunt legate de el, că de aia nu am cum să nu spun. Făcea și el parte din povestirile alea pentru că așa a fost să fie.

Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot. Eu i-am spus fiului său: „Băi, dacă pe ăla îl deranjează că vin eu, nu vin” și i-a spus, iar el a zis: „Nu, băi, că eu sunt sătul de botezuri”. Cum dai un răspuns fiului tău, singurul tău nepot că tu ești sătul de botezuri și nu vii? Nu cred în nicio suferință.”, a declarat Serghei Mizil la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Eu nu mă împac. El e pervers!”

Serghei Mizil spune că nu există nicio șansă ca el și fostul său prieten Mădălin Voicu să revină la sentimente mai bune.

„E prea complicat să spun sau să răspund. Deci, eu nu mă împac. El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate… care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea și nu am de ce să mă împac. Eu vorbesc când vreau eu și cum vreau eu, pentru că el e pervers.

El spune așa și pe la spate face altele. Foarte simplu: nu mă împac și acest personaj nu mă interesează. Eu nu mă consider vinovat de nimic. Vinovat se consideră el. El a făcut absolut tot. Eu am înghițit, am înghițit ani de zile toate minciunile și e foarte complicat”, a completat Serghei Mizil pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI