Cât costă un hotel din Mamaia pe OLX. Proprietarii le-au scos la vânzare în 2022

Cât costă un hotel din Mamaia pe OLX. Proprietarii le-au scos la vânzare în 2022
Cât costă un hotel din Mamaia pe OLX.

Cât costă un hotel din Mamaia pe Olx. Proprietarii și-au scos la vânzare hotelurile, după ce au trecut prin cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cumperi și tu un hotel pe litoralul românesc.

Cât costă un hotel din Mamaia pe OLX

Proprietarii de pe litoral au scos la vânzare hotelurile. Au fost postate pe Internet anunțuri și din Costinești. Cel mai slab sezon din ultimele trei decenii i-a dus pe mai mulți proprietari de hoteluri în situația aceasta.

Pe OLX, există anunțuri postate de mai mulți proprietari din stațiunea Mamaia, care doresc să vândă hotelurile. Unul dintre ei cere pentru o pensiune din centrul orașului suma de 499.500 de euro. În anunțul postat, persoana care vine imobilul susține că este structurat pe nouă unități cu un apartament, 6 studiouri și două garsoniere.

Ca să-l convingă pe potențialul cumpărător, proprietarul a scris în anunț și câți bani se pot obține în cursul a trei luni de sezon estival.

„Se poate achiziționa și cu credit, actele fiind libere de sarcini. Afacere în derulare, pensiune structurat pe tip apart hotel. 9 unitati (un apartament, două garsoniere, 6 studio ).

Funcționează pe sezon estival 3 luni ( venituri de aprox 18.000 euro ), 9 luni pe an termen lung închirere ( venituri 16.000 euro ). Tot business-ul pe acte, booking facturare ți contracte termen lung.Afacerea se preda la cheie, utilată, mobilatî complet. posibilitate extindere mansardă”, se arată într-un anunț.

Și în Costinești găsești hoteluri de vânzare

De asemenea, un alt proprietar din Mamaia cere pentru un hotel suma de 2.500.000 de euro, preț negociabil. Conform anunțului postat pe internet, hotelul are 40 de camere, pe o suprafață de 1400 de mp și are  un teren de 500 mp.

Însă și proprietarii din Costinești și-au scos hotelurile la vânzare. Pentru cei interesați, prețul pe care trebuie să îl plătești este de 1.500.000 de euro, negociabil. Hotelul Acesta dispune de 45 de camere, restaurant, parcare și terasă.

Apoi, un alt proprietar din Costinești a scos la vânzare două pensiuni. Una dintre pensiuni costă 700.000 de euro, iar cealaltă pensiune costă 600.000 de euro. Dacă cineva dorește să le cumpere pe amândouă, trebuie să plătească suma de 1.300.000 de euro.