Cât costă școala de șoferi, categoriile A, B și C, în toată țara

Cât costă școala de șoferi, categoriile A, B și C, în toată țara

Dacă te-ai hotărât să iei permisul de conducere, atunci trebuie să ştii cât costă şcoala de şoferi pentru categoriile A, B şi C, în toată ţara. Desigur, preţurile diferă de la un oraş la altul, dar şi în funcţie de maşina pe care doreşti să înveţi să conduci.

Cât costă, de fapt, să faci şcoala de şoferi

Cei mai mulţi “elevi” care se înscriu la şcoala de şoferi sunt cei care doresc să obţină permisul pentru categoria B. Este important de ştiut că sumele plătite de aceştia pentru a deveni conducători auto cu acte în regulă diferă în funcţie de maşina pe care învaţă să conducă, dar şi de la o localitate la alta.

Astfel, pentru categoria B, preţurile sunt cuprinse între 1.000 şi 2.200 de lei, în timp ce pentru categoria A (AM, A1, A2, A), viitorii şoferi vor scoate din buzunar între 1.000 de lei şi 1.400 de lei.

În ceea ce priveşte categoriile C şi CE (necesare pentru a conduce vehicule constând într-un vehicul trăgător din categoria C şi o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală autorizată este mai mare de 750 Kg), taxa de înscriere pleacă de la 3.000 de lei.

CITEŞTE ARTICOLUL COMPLET PE STIRIDINLUME.RO!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI