20 oct. 2023 | 13:21

Cât costă papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori pe Instagram. Puține românce își permit

Monden
Cât costă papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori pe Instagram. Puține românce își permit
Ce papuci a purtat Loredana Groza

Loredana Groza este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, însă de data asta a înnebunit România. Am aflat cât costă papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori pe Instagram. Puține românce își permit un așa accesoriu pentru casă.

Ce preț au papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza s-a afișat pe rețeaua socială

După ce s-a aflat că Loredana Groza își crează singură majoritatea costumelor cu care apare pe scenă, acum artista a revenit în atenția internauților cu o pereche de papuci de blană de oaie.

Îndrăgita cântăreață are peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează deseori imagini de la concerte, dar și din viața de zi cu zi, când apare mereu îmbrăcată în outfit-uri inedite.

Astfel, în cea mai recentă postare, Loredana Groza a ieșit în evidență datorită perechii de încălțăminte pe care a purtat-o la plimbare, chiar în natură.

Loredana Groza pozeaza incitant

Loredana Groza pozeaza incitant

Citește și: Loredana Groza, nouă apariție incitantă

Ce marcă sunt papucii

Papucii, marca Loewe, au bretele înnodate, cusute manual în față și sunt realizați în Italia, din blană și piele de oaie. Iar prețul accesoriului nu este pentru orice buzunar.

Perechea de papuci cu care Loredana Groza s-a afișat pe internet are un preț redus de 595 dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 2.800 lei, prețul lor întreg fiind de 850 dolari.

Cântăreața a ales să poarte scumpii papucii alături de o pereche de blugi largi, o bluză de culoare bej și un kimono fin, în mai multe culori. Aceasta nu este prima pereche de papuci cu care Loredana Groza se afișează în ultima perioadă în public. Mai acum câteva zile, astista a fost surprinsă într-o pereche de Crocs bej, accesorizați cu diferite pietre.

Încălțămintea aleasă de Loredana Groza se găsește la prețul de 284 de lei și aduce cu stilul army. Cântăreața a apărut încălțată cu această pereche de papuci în timp ce se plimba pe străzile din Oradea. La acel moment, artista a ales o ținută mai lejeră, formată dintr-un tricou negru, o cămașă roșie în carouri și o pereche de blugi. În plus, Loredana Groza și-a pus pe cap o șapcă neagră.

Loredana Groza se înțelege foarte bine cu fiica ei

Nu în ultimul rând, în ultima perioadă, Loredana Groza a călătorit de mai multe ori în India, pentru a participa la conferințele lui Sadhguru. Nu merge singură, ci însoțită de fiica ei, Elena Boncea, cu care declară că are o relație specială.

Citește și: Care este secretul Loredanei Groza de arată așa de bine

”Elena a avut de mică multe pasiuni, multe îndrăgosteli. Îmi povestește tot, sunt confidenta ei cea mai importantă. Nu că nu ar fi și prietenele ei. Îmi place că e relația noastră nu e doar formală, cum am avut noi, generațiile crescute pe vremea comunismului, în care erau puțin mai rigide discuțiile între mamă și fiică. Mai degrabă vorbeai cu tata decât cu mama anumite lucruri. Eu am încercat să sparg aceste bariere și să mi-o apropii, să fim ca niște prietene, ca niște surori”, a povestit Loredana Groza pentru Unica.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
PREGĂTIRI pentru un RĂZBOI LUNG! ANUNȚ ȘOCANT la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro