Cât costă un meniu la restaurantul unde Dani Oțil și-a făcut nunta. Puțini știau acest detaliu

Cât costă un meniu la restaurantul unde Dani Oțil și-a făcut nunta. Puțini știau acest detaliu
Cat costa un meniu la restaurantul unde Dani Otil si-a facut nunta

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit, iar petrecerea de nuntă a fost una de cinci stele. Puțini știau acest detaliu. Cât costă, de fapt, un meniu la celebrul local deținut pe matinalul de la Antena 1, restaurantul în care Dani Oțil și-a celebrat cel mai important eveniment din viață. Prețurile sunt incredibile, iar preparatele delicioase.

Cât costă un meniu la restaurantul unde Dani Oțil și-a făcut nunta

Nuntă mare în showbizul românesc. Dani Oțil și frumoasa Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit, oficial, sâmbătă 15 mai. Ceremonia s-a desfășurat în mare secret, lucru care nu ne miră deloc, având în vedere faptul că simpaticul prezentator de la Antena 1 este o persoană foarte discretă, de felul său.

Petrecerea de nuntă a avut loc la The Grill, restaurantul pe care simpaticul matinal îl deține în București. Invitații săi de seamă s-au distrat, au cântat, au dansat până târziu în noapte. Și pentru că orice eveniment care se respectă se bucură de un meniu ca la carte, nuntașii lui Dani și ai Gabrielei Oțil s-au bucurat de bucate alese preparate de bunul lor prieten de la Neatza, chef Nicolai Tand.

Mulți dintre fanii vedetei s-au întrebat cât costă un meniu la restaurantul unde Dani Oțil și-a făcut nunta. Ei bine, potrivit site-ului oficial al localului, meniul restaurantului lui Dani Oțil conține preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile și buzunarele. De la gusturi simple până la cele mai excentrice, clienții localului se pot desfăta cu diverse sortimente de pește, carne de vită, pui și porc, precum și preparate mai sofisticate precum piept de rață cu piure de trufe sau caracatiță prăjită, acompaniată cu o garnitură de cartofi dulci.

Cât costă o porție de friptură la restaurantul lui Dani Oțil

Pentru un meniu clasic de nuntă, invitații ar putea plăti pentru o porție de friptură, mușchi de vită sau ceafă de porc, între 36 și 88 de lei porția de 200 de grame. De asemenea, diferitele sortimente de pește te vor face să te lingi pe pe degete. Pentru o farfurie de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure, românii vor scoate din buzunar aproximativ 60 de lei.

Nici aperitivele nu sunt mai prejos. Meniul diversificat conține soiuri diverse de startere precum creveți picanți cu pătrunjel și usturoi, brânză crocantă de capră, salată de vinete coapte la grătar, humus și tartar de vită sau pește, cu prețuri demne de invitați de seamă. Prețurile încep de la 24 de lei și ajung până la 54 de lei.

Cât privește salatele din meniu, la The Grill poți comanda sortimente precum salată de vară asortată, care costă 29 de lei, sau cele cu rață sau somon, care ajung până la 44-49 de lei porția.

„Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi.
Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.

Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate.”, este descrierea ce apare pe site-ul restaurantului lui Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI