Cât costă o rochie semnată Bianca Drăgușanu în 2022. Suma e astronomică

Cât costă o rochie semnată Bianca Drăgușanu în 2022. Suma e astronomică
Cat costa o rochie semnata Bianca Dragusanu in 2022. Suma e astronomica

Bianca Drăgușanu este un nume cu greutate în showbizul românesc, fiind cea mai titrată vedetă din România. Frumoasa blondină este o femeie de afaceri de succes, care a demonstrat că poate face bani din orice. Controversatul designer are un atelier de haine, acolo unde vinde rochii pentru diferite ocazii la prețuri astronomice. Cât costă rochiile semnate de Bianca Drăgușanu.

Câți bani dau româncele pentru o rochie creată de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare, flerul în afaceri aducând-o pe cele mai înalte culmi ale succesului. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D este extrem de mândră de afacerile ei din domeniul modei, atât de atelierul de rochii, cât și de magazinul luxos cu articole de piele și blănuri naturale pe care-l deține.

Rochiile extravagante ale Biancăi Drăgușanu sunt realizate din materiale fine, de cea mai bună calitate, bătute în pietre la fel de prețioase. Articolele vestimentare create de focoasa blondină au prețuri ce variază.

Fie că vorbim de o rochie de zi, una de seară sau de mireasă, creațiile designerului Bianca Drăgușanu sunt menite să impresioneze orice tânără domniță. Vedeta se implică trup și suflet în afacerea sa, motiv pentru care se ocupă personal de catalogul de prezentare, fiind chiar ea modelul principal de pe site-ul oficial al atelierului.

Câți bani costă rochiile Biancăi Drăgușanu. Acestea sunt create pentru toate gusturile și buzunarele. Prețurile ce reflectă calitatea hainelor pornesc de la 900 de lei și pot ajunge până la 5500 de lei. Diva își pozează creațiile zilnic și le promovează intens în mediul online, în special pe InstaStories.

Bianca Drăgușanu a purtat o rochie de 7500 de euro la Revelionul lui Dan Negru de pe Antena 1

Extravagantă așa cum o știm dintotdeauna, Bianca Drăgușanu a fost invitatul surpriză al Revelionului Starurilor găzduit de Dan Negru la Antena 1, emisiune difuzată în Noaptea dintre Ani.

Fosta soție a lui Alex Bodi a purtat o rochie senzațională creată de ea, în valoare de 7500 de euro. Bianca Drăgușanu a dat dovadă de profesionalism și și-a negociat la sânge contractul ce presupunea apariția ei senzațională în emisiunea lui Dan Negru.

„Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood.

Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei.

Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm.”, ne-au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost cea mai scumpă vedetă de la Revelionul Starurilor, primind o sumă de aproximativ 2000 de euro pentru a accepta să fie prezentă la show-ul prezentat de Dan Negru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI