Cât costă o porție de cârnați în restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi, din carne de gâscă, capră, porc și vițel

Cât costă o porție de cârnați în restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi, din carne de gâscă, capră, porc și vițel
Cat costa o portie de carnati in restaurantul lui Mircea Dinescu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mircea Dinescu deține unul dintre cele mai celebre restaurante din București. Ce prețuri sunt la meniu și cât costă o porție de cârnați în localul „Lacrimi și sfinți” din inima Capitalei. Aici, românii se pot delecta cu preparate tradiționale și tot felul de bunătăți.

Cât costă meniul restaurantului lui Mircea Dinescu

În ultimii ani, tot mai multe vedete și personalități publice ale României s-au implicat în domeniul Horeca, inaugurând restaurante, cafenele și alte localuri menite să distreze românii.

Celebrul restaurant „Lacrimi și sfinți” deținut de poetul Mircea Dinescu este situat în inima Centrului Vechi din București, acolo unde clienții se pot delecta cu cele mai gustoase preparate tradiționale românești și nu numai.

Cât costă să mănânci la „Lacrimi și sfinți”? Ei bine, ca orice local cu prestigiu, restaurantul lui Mircea Dinescu este extrem de popular, motiv pentru care clienții trebuie să rezerve din timp o masă, pentru a se asigura că se pot bucura, în tihnă, de prânz sau cină.

În ceea ce privește prețurile din meniul restaurantului, acestea sunt destul de piperate. De exemplu, pentru o porție de 310 grame de cârnați din carne de gâscă, capră, porc și vițel, românii scot din buzunar suma de 45 de lei.

„Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață!”

Bucătarul de la „Lacrimi și sfinți” se mândrește cu reinterpretarea unor rețete vechi de peste 100 de ani, asigurându-și clientela de o experiență culinară de invidiat, odată ce oamenii trec pragul restaurantul faimosului scriitor.

„Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă/contemporană. Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc.

Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol.

Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici. Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți.

Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți.”, se arată pe site-ul restaurantului.”, se arată pe site-ul restaurantului.

Vorbind de alte preparate delicioase din meniu, o porție de ciorbă de burtă costă 28 de lei, în timp ce pentru o porție de sarmale, românii plătesc nici mai puțin decât 56 de lei. De asemenea, nota poate să fie una destul de piperată dacă sunt consumate și băuturi.

Urmăriți Playtech.ro și pe