Cât costă o noapte de cazare la apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral: “Mai ieftin nu găsești”. Afacerea îi merge bine, și-a mai achiziționat o locuință de lux EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
09 06. 2024

Un sejur la mare, indiferent că vorbim de Marea Neagră, sau orice alt loc din lume, implică în mod cert o cazare. Dacă hotelurile de pe litoralul românesc au majorat prețurile, mai există și alte opțiuni, spre exemplu apartamentele de pe litoral. Și pentru a știi concret ce și cum, ne-am decis să aflăm cât costă o noapte de cazare la apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral, care recunoaște în exclusivitate pentru Playtech Știri, că afacerea îi merge bine, și a mai achiziționat o locuință de lux.

Mihai Trăistariu bucuros că afacerea îi merge bine

Așa cum redacția noastră a mai relatat, în exclusivittate, celebrul Mihai Trăistariu a luat decizia cu mult timp în urmă să investească într-un număr de apartamente situate pe litoralul Mării Negre, afacere din care, conform celor spuse de el, îi ies bani frumoși:

„Eu sunt un norocos in privința turismului și în privința afacerilor, in sensul că am deschis chiar în pandemie, în 2020.

Atunci a mers un pic la jumătate. În anul următor a mers ceva mai bine, iar în 2022 am avut o vară plină.”, ne-a declarat artistul, în exclusivitate.

La un pas de faliment în pandemie

Într-un alt interviu, fanii au aflat cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, recunoscând că, perioada de Paște este cea care l-a salvat:

„Am fost foarte afectat de pandemie, nu am avut spectacole, a fost foarte greu. A trebuit să vând o garsonieră, pentru că pandemia m-a prins cu o rată lunară la bancă de 5.000 de euro.

Chiriile astea, de Paște, m-au salvat. Am avut noroc că, înainte de pandemie, mi-am mai scos din chirii în medie de 20.000-30.000 de euro.”

Cât costă o noapte de cazare la apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral

Sezonul estival a început deja, încă de la data de 1 Mai, iar așa cum era de așteptat, majoritatea spațiilor hoteliere au fost ocupate în proporție de 100%, chiar dacă unele dintre ele aveau deja prețurile majorate.

În ceea ce privește afacerea, se pare că în 2024 lucrurile merg foarte bine, așa că ne-am decis să aflăm cât costă o noapte de cazare pentru apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral:

„Am început die la 1 aprilie cu 200 lei pe noapte, apartamentul în mai fiind la 200 lei că a fost Paștele și 1 mai. În iunie, am ridică Ia 250 pe noapte și iulie august, va ajunge la 350 lei pe noapte care e un tarif excepțional.

Dacă o să cauți apartamente pe undeva cu 350 lei la malul mării, în Mamaia Nord în mijlocul stațiunii la plajă, mai ieftin nu găsești.

Probabil nu sunt chiar Ia jumate, dar aproape. Adică am preferat să țin tariful jos. Așa este de 4 ani de zile. Nu I-am ridicat deloc, tocmai ca să fie plin ca să ii mulțumesc pe oameni.”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu.

Pe lângă asta, am mai aflat de artist și că și-a mai achiziționat o locuință de lux, undeva prin luna ianuarie, la care deja se lucrează pentru reamenajare.