05 iul. 2021 | 09:29

Cât costă o banderolă Survivor România 2021. Ce fost concurent a scos-o la vânzare

Monden
Cât costă o banderolă Survivor România 2021. Ce fost concurent a scos-o la vânzare
Cat costa o banderola Survivor România 2021

Survivor România se apropie cu pași rapizi de marea finală, iar fanii emsiiunii abia așteaptă să vadă cine va câștiga concursul din Republica Dominicană. Cât costă, de fapt, o banderolă de la Survivor România. Cine este fostul concurent care a scos-o la vânzare, recent.

Cât costă o banderolă Survivor România 2021

A mai rămas o singură săptămână până la marea finală de la Survivor România 2021. Cei mai buni cinci concurenți luptă pentru a câștiga marele premiu de 50.000 și cel mai râvnit trofeu din Republica Dominicană. Maria Chițu, Elena Marin, Marius Crăciu, Zanni și Andrei Dascălu sunt ultimii supraviețuitori rămași în cursa pentru titlul de Survivor România.

Timp de șase luni de zile, competiția Survivor a ținut telespectatorii cu sufletul la gură de joi până duminică, de la ora 20.00 la Kanal D. Au fost mulți Faimoși, mulți Războinici, iar acum doar cei mai buni cinci participanți au rămas pentru a se duela pentru marea finală. Cu toate acestea, au fost câțiva concurenți care au lăsat o impresie puternică asupra telespectatorilor.

Unul dintre aceștia este Alin Sălăjean, zis și „Buturugă”. Fostul Războinic este cunoscut pentru certurile pe care le-a avut cu Sorin Pușcașu și pentru faptul că este cel mai bun prieten al lui Albert Oprea. Recent, Alin și-a scos la licitație bandana albastră cu însemnele echipei din care a făcut parte, în spatele căreia se află o poveste tristă de viață.

Celebra bandană albastră, pe care Alin Sălăjean o purta pe umăr la Consiliile de la Survivor România se vinde cu doar 200 de lei pentru o cauză nobilă. Fostul Războinic a decis să se despartă de acest obiect care îi este foarte drag pentru a contribui la salvarea vieții unui bun prieten al său. Dorin Roșu, zis și Gogu, unul din cei mai iubiți foști fotbaliști care au activat la echipa IS Câmpia Turzii, a fost diagnosticat recent cu o boală cumplită: cancer la prostată.

Alin Sălăjean vrea să-și ajute un prieten bolnav de cancer

Bărbatul are 53 de ani și este, în prezent, polițist local. Dorin Roșu are cancer la prostată, iar doctorii i-au recomandat o intervenție chirurgicală urgentă care se poate face în România însă nu este suportată de stat. Din păcate, operația este destul de costisitoare, suma ajungând la 15.000 de euro.

Pentru că este o persoană îndrăgită în Câmpia Turzii, colegii, prietenii și vecinii i-au sărit în ajutor pentru a trece, cât mai repede, peste acest hop dificil din viața sa. Alin Sălăjean s-a oferit să ajute, iar cu această ocazie și-a licitat bandana de la Survivor România, prețul începând de la 200 de lei.

De asemenea, fostul Războinic a luat parte și la un meci de fotbal demonstrativ organizat pe terenul Bazei Sportive Viișoara, în care au participat echipele Team Gogu, CFR Cluj și Universitatea Cluj. În urma acestui eveniment s-au strâns 10.000 de lei pentru operația delicată a lui Dorin Roșu.

Digisport.ro
”Cine e omul ăsta? Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”
Stirile PROTV
Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ministrul Mediului, ultimele detalii despre ciclonul Ashley: Va mătura o mare parte a României
Spynews.ro
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
PRO TV
În anii ‘90 era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Aishwarya Rai, pe podiumul de modă la 50 de ani
Adevarul
Mihaela Cambei n-a mișcat nici măcar un metru mașina primită de la Țiriac. Explicațiile vicecampioanei olimpice
BZI.ro
Sore a slăbit reununțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Viva.ro
Loredana Groza, cum nu a mai fost văzută! A avut o apariție incendiară, la 54 de ani, într-un body mulat și nude: "Când ai îndoieli, poartă-ți doar încrederea și nimic altceva". Cum au reacționat fanii
Parteneri