27 feb. 2023 | 10:45

Cât câştigă un angajat Dedeman. Salariul la care poate ajunge cu bonusuri și tichete de masă

Social
Cât câştigă un angajat Dedeman. Salariul la care poate ajunge cu bonusuri și tichete de masă
Ce salarii au angajatii Dedeman

Frații Dedeman fac angajări în această perioadă pentru mai multe magazine pe care le au în țară. Nu vă așteptați să îi găsiți la interviu pe fondatorii Dedeman, însă, dacă sunteți selectat, așteptați-vă la niște salarii rezonabile pentru România. Așadar, cât câştigă un angajat Dedeman și ce bonusuri primește.

Se fac angajări la Dedeman. Ce salarii se oferă

Cât câştigă un angajat Dedeman este întrebarea multor dintre români atunci când ajung prin magazinele Dedeman din toață țara.

De altfel, compania Dedeman are nevoie de forță de muncă în această perioadă în câteva orașe din țară, pe poziții foarte diverse.

Ce salarii au casierii de la Dedeman

Ce salarii au casierii de la Dedeman

Cei care vor să afle cât câştigă un angajat Dedeman trebuie să știe că în afară de salariații cu funcții de conducere, cel mai bine plătiți sunt vânzătorii și consultanții de vânzări. Acești salariați, cu tot cu bonusuri, ajung să câștige chiar și 5.000 de lei net pe lună.

Cât câştigă un angajat Dedeman cu program full-time

Conform informațiilor de pe siteul undelucram.ro, oferite de foști și actuali angajați ai magazinului de bricolaj, un consultant de vânzări angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.120 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă de 330 de lei lunar și alte bonusuri în valoare de 1.400 de lei pe an.

De asemenea, un vânzător angajat full time într-un magazin din Galați, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga la nivelul lunii aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Cât câștigă un vânzător Dedeman Pitești

Un vânzător Dedeman angajat full time în Pitești, având o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.700 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună, plus alte bonusuri de până la 4.400 de lei pe an.

Spre exemplu, un consultant angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de 10 ani, avea în martie 2019 un salariu lunar net de 2.400 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună, plus alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Salariu de recepționer la Dedeman

Cei care mai vor să afle cât câştigă un angajat Dedeman  trebuie să știe că un recepționer angajat full time, din Constanța, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în luna martie a anului 2019 un salariu lunar net de 2.600 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un vânzător angajat full time din Alba Iulia, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 2.450 de lei, un bonus de 500 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 70 de lei pe lună.

De asemenea, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de trei ani, lua în februarie 2019 un salariu lunar net de 2.958 de lei.

Alte salarii din magazinele Dedeman

-dispecer angajat full time, în magazinele Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de opt ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.007 lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei pe lună.

-Un vânzător angajat full time, din magazinele din Craiova, cu o experiență în domeniu de nouă ani, avea în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Cât câştigă un angajat Dedeman ca agent de securitate

-Un consultant de vânzări angajat full time, în magazinele din Suceava, cu o experiență în domeniu de 15 ani, avea un salariu, în ianuarie 2019, lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei.

-Un agent de securitate incinte, angajat full time în magazinele din Ploiești, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe lună și tichete de masă de 330 de lei lunar.

Nu în ultimul rând, Dedeman face angajări în magazinele sale din Bârlad și Cluj Napoca.

Angajatii Dedeman au salarii rezonabile

Angajatii Dedeman au salarii rezonabile

Locurile de muncă disponibile sunt:

-casier
-consultant de vânzări
-agent de securitate incinte
-stivuitorist
-dispecer în magazin
-recepționer marfă
-referent livrări.

PlaySport
Cea mai sexy arbitră, apariție răvășitoare: Claudia a renunțat la haine și a atras toate privirile
Ego.ro
INCREDIBIL cum arată Andra FĂRĂ haine! A renunțat și la lenjeria intimă, doar Măruță o vede așa
Digi24
Nu plătesc chirie, dar nici nu pot fi dați afară din locuință. Cum a fost păcălit de chiriași proprietarul unei case din Brașov
Cancan.ro
Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat tot, și viața, și tot ce…”
GSP.ro
Nu a ținut pasul. O artistă faimoasa a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”
Stirile PROTV
Incendiu violent în sectorul 1 din Bucureşti. 16 autospeciale de stingere intervin
Romania TV
Se scumpesc ţigările! Cât va ajunge să coste un pachet începând de mâine
Capital.ro
A devenit obligatoriu pentru cei care își vând casa sau mașina. Statul român a schimbat legea
EVZ.ro
Val de cutremure în România. Când va veni marele seism
Adevarul
La ce se uită de fapt musafirii când vor să știe cât de curată este casa gazdelor. „Așa ne-am despărțit eu și fosta logodnică după ce i-am vizitat părinții“
BZI.ro
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look! Fanii nu au știut inițial cine este – FOTO
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
Momentul în care un medic este „înghițit” de trotuarul care s-a surpat brusc, în centrul unui oraș brazilian. Bărbatul și-a fracturat femurul
Sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Schimb de replici între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, imediat după cununia civilă! Oana Moșneagu nu a mai suportat și a intervenit: ”Ăștia suntem noi!”
Redactia.ro
Anamaria Prodan i-a propus lui Gigi Becali să-i fie naș la nunta cu Ronald Gavril. ”Da, m-am împăcat cu Gigi!”
Digisport.ro
Zodii cărora viața li se schimbă radical după Eclipsa de soare din 8 aprilie. Transformări și noutăți la tot pasul
Click.ro
De necrezut! Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. "Regina TikTok-ului" cere donații pentru a-și pune dantura: "Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul..."
Viva.ro
SUA avertizează: China ajută Rusia să câștige războiul cu Ucraina. Îi trimite echipamente și imagini de pe front
Digi24
Un mare actor, iubit de public, a ajuns de nerecunoscut! Imaginile au emoționat mii de oameni
Unica.ro
Se vinde o fabrică legendară. A fost unică în România
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
E interzis prin lege pentru proprietarii de locuințe. Faci direct închisoare
Capital.ro
Cutremur în Muntenia, Brăila. Este al doilea seism produs în mai puţin de 24 de ore. Reacţia oamenilor
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Ce i-a transmis public Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman după ce s-a căsătorit. Reacția actorului a venit imediat. Ce i-a răspuns
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA!
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Îți amintești de Nicolas Alex, băiatul „Super-Super” care făcea furori cu videoclipurile sale de la bâlci în 2017? Cum arată acum
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro