14 oct. 2024 | 15:54

Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024. Salariul pe care-l primește faimoasa prezentatoare TV

Monden
Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024. Salariul pe care-l primește faimoasa prezentatoare TV
Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024

Condițiile în competiția de la Antena 1 sunt destul de dificile. Atât echipa, cât și concurenții se confruntă cu un parcurs lung și provocator pe parcursul celor 45 de zile de filmare. Pe parcursul acestui traseu, pot apărea situații imprevizibile și întâmplări neprevăzute. Concurenții și echipa de filmare simt dorul de casă și greutățile întâmpinate. Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024!

Irina Fodor, despre veniturile pe care le câştigă

Mai mulți utilizatori au vrut să știe care sunt salariile cameramanilor și ale prezentatoarei emisiunii. În acest sezon al emisiunii Drumul Zeilor, Irina Fodor ar avea un salariu de 25.000 de euro. Pe lângă cariera sa în domeniul televiziunii, soția lui Răzvan Fodor își desfășoară și o activitate online. Așadar, pe lângă aparițiile sale pe micile ecrane, vedeta este și influencer.

Într-un interviu recent, ea a fost întrebată despre sursele sale principale de venit. Soția lui Răzvan Fodor a fost foarte deschisă și a menționat că eforturile și dedicarea ei îi aduc câștiguri în toate domeniile în care activează.

Irina Fodor a mărturisit că, prin muncă, se pot obține venituri substanțiale atât din televiziune, cât și din mediul online. Ea subliniază importanța de a trata cu seriozitate fiecare proiect și de a-l finaliza cât mai bine posibil, fie că este vorba despre activități online sau la TV.

„Cu muncă, se câștigă bine și, și (nr. și din televiziune, și din online) Important e să iei în serios proiectele și să le duci la capăt cât poți de bine, indiferent că sunt online sau la TV”, a spus Irina Fodor, conform Unica.

 

Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024

Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express 2024

Ce proiect important a ratat Irina Fodor în trecut

Soția lui Răzvan Fodor și-a amintit că, în ultimul an de facultate, a participat la o probă pentru a deveni prezentatoare de știri sportive, având zero experiență și nereușind să obțină postul. Deși a fost dezamăgită atunci, consideră că destinul i-a rezervat alte oportunități, iar ceea ce face acum îi se potrivește mult mai bine.

„Cred că eram ultimul an la facultate când am dat o probă pentru prezentatoare de știri sportive. Aveam zero experiență, evident că nu l-am luat. Știu că atunci am fost destul de amărâtă, dar destinul avea alte planuri pentru mine, când aveam să fiu pregătită. Iar ce fac astăzi mi se pare că mi se potrivește mult mai bine”, a mai adăugat soția lui Răzvan Fodor.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Andreea Raicu nu se sfiește să pună mâna pe mop. Vedeta are grijă de casa ei să fie lună
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Decizie pentru românii cu bani în bancă și telefon. Se aplică de azi dacă achiţi cu cardul
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro