Berăria H este una dintre cele mai cunoscute berării restaurant din Sud-Estul Europei. Aceștia sunt în căutare de ospătari, de ajutor de barman și teamleader call center. Ce salariu au aceștia? Cât câştigă angajaţii de la Berăria H, în 2023?
De-a lungul timpului, foarte multe persoane s-au întrebat cât câştigă angajaţii de la Berăria H. Cei care sunt din afara orașului București, primesc cazare gratuită. La aceste beneficii se mai adaugă și tichetele de masă, bonusurile din vânzarea restaurantului și primele de sărbători.
Salariul net al angajaților pornește de la cel puţin 5.000 de lei lunar. În anunț nu se precizează cât din acest venit e salariul şi cât – beneficiile extrasalariale.
Citește și: Țările din Europa cu salarii de patru ori mai mari decât în România. Aici se trăiește cel mai bine
În schimb, salariul unui ajutor de barman este cuprins între 2.800 – 3.000 de lei net lunar. La acesta se adaugă și un procent din vânzările restaurantului dar și decontarea transportului la lucru. În ceea ce-i privește pe candidații selectați, aceștia vor lucra cinci zile pe săptămână, în două ture.
În ceea ce privește salariul unui teamleader call-center, acesta primește un salariu net cuprins între 3.000-4.000 de lei lunar. Pentru a obține acest post, candidații trebuie să aibă experienţă în domeniul call center în poziţii de management, să vorbească engleză fluent şi să aibă bune abilităţi de comunicare şi de coordonare.
Citește și: Câți bani primeau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Chefi la Cuțite. Salariile erau din altă lume
Povestea Berăriei H începe în anul 2014, când antreprenorii Vlad Dumitru şi Iulian Stanciu au pus bazele berăriei restaurant. Localul îndrăgit de mii de oameni se află în Bucureşti, pe malul lacului Herestrău.
În total, localul se întinde pe o suprafață de 5.000 metri pătraţi la interior şi circa 3.200 metri pătraţi la exterior, găzduind zilnic peste 2.500 de clienţi. De la deschidere, Berăria H a găzduit mii de concerte și a fost locul în care mii de bucureșteni s-au distrat pe cinste.
Clienții care calcă pragul localului, pot alege dintre cele 15 tipuri de bere puse la dispoziție. Încă de la deschidere, a fost implementat sistemul Freya, care prevede gestionarea eficientă a activității celor 150 de angajati ai restaurantului. Acest sistem a implicat administrarea celor 25 de POS-uri .