Cât au plătit românii pentru un Revelion de lux aseară. Unii trăiesc o lună cu banii aceștia

Cât au plătit românii pentru un Revelion de lux aseară. Unii trăiesc o lună cu banii aceștia
Cât au plătit românii pentru un Revelion de lux aseară

Cât au plătit românii pentru un lux un Revelion de lux aseară. Unii trăiesc o lună cu acești bani. Cum de acest Revelion s-au putut face petreceri, restaurantele s-au întrecut în oferte de meniuri, însă prețurile nu au fost deloc de neglijat, acestea pornind de la suma de 500 de lei, dar poate ajunge la o sumă cu care mulți român trăiesc o lună întreagă.

Cât au plătit românii pentru un Revelion de lux aseară

Astfel, românii au plătit pentru Revelion chiar și 1.500 de lei sau chiar peste, doar pentru masă băutură și program artistic. S-a întâmplat la un restaurant de fițe din Nordul Bucureștiului. Ce-i drept, în acești bani, oaspeții au avut parte de stridii și șampanie, plus alte cinci feluri de mâncare, băuturi fine, focuri de artificii.

De Revelion au fost luate în calcul și superstițiile la acest restaurant, așadar din meniu nu au putut lipsi nici: peștele, fructele de mare, totul asortat cu trufe, legume și vinuri alese de somelier.

Apoi, cei care au dat minimul pe economie să petreacă la restaurant s-au mai putut delecta și cu friptură de vită cu foie-gras cu sos de sos de pere înăbușite în vin de Porto, dar și cu un desert chantily cu fistic.

Pachetele de cazare i-au costat pe români chiar mai mult. Un loc în Poiana Brașov poate costa și peste două mii de euro, bani în care sunt incluse aproape toate serviciile.

Revelion mai scump ca-n Dubai

Pachetele de pe Valea Prahovei au ajuns să coste chiar și de trei ori mai mult față de petrecerile fastuose din Dubai, notează Fanatik. Astfel, în Poaiana Brașov prețul unei camere pornește de 5.000 de lei și poate ajunge la 10.000 de lei. C

a și comparație, un pachet ce include zbor, cazare la alm Jumeirah, masă festivă la Atlantis, focuri de artificii la Burj Khalifa, Souk Al Bahar, Burj Plaza, Kite Beach, Black Palace Beach și Madinat Jumeirah, obiective de lux ale Dubaiului, costă până în 2000 de euro.

Nici litoralul românesc nu a dus lipsă de oferte, de Revelion 2022. Astfel, un hotel din Mamaia percepe pentru un sejur de 3 nopți, pentru două persoane, prețul de 4.497 de lei.

Mai ieftin au scăpat cei care nu au plecat nicăieri de Revelion 2022 și au petrecut evenimentul acasă, în familie. La o cină de două persoane, costurile au fost de undeva la aproximativ 400 de lei, pentru tot ce trebuie să conțină masa de Revelion. Însă indiferent de bugetul alocat pentru Noaptea dintre Ani, rezultatul ar trebui să fie același: clipe de neuitat petrecute în compania celor dragi.