Cât a slăbit Smiley după ce s-a născut Josephine. Ce a dezvăluit iubitul Ginei Pistol

Cât a slăbit Smiley după ce s-a născut Josephine. Ce a dezvăluit iubitul Ginei Pistol
Cat a slabit Smiley dupa ce s-a nascut Josephine. Ce a dezvaluit iubitul Ginei Pistol

De câteva luni de zile, Gina Pistol și Smiley, pe numele din buletin Andrei Maria, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, de când a apărut pe lume fetița lor, Josephine Ana. Cei doi părinți nu concep viața fără micuța lor, pe care o poartă oriunde și în jurul căreia se desfășoară toate activitățile lor. Recent, artistul a dezvăluit prin ce transformări fizice trece, după ce s-a născut fetița lui.

Câte kilograme a slăbit Smiley, iubitul Ginei Pistol

Gina și Smiley se declară extrem de fericiți și împliniți, odată cu apariția micuței Josephine Ana în viețile lor. Deși rolul de părinte i-a luat pe nepregătite, cele două vedete se descurcă de minune acum. Cântărețul chiar a devenit as la schimbat biberoane. Mai mult, Andrei declară că a și slăbit, ca urmare a acestor sarcini noi pe care trebuie să le facă pentru fetița lui.

Eu zic că mă încadrez bine. Deocamdată, mie îmi e ușor. Mă bucur tare mult, îmi place să stau cu ea, să stăm împreună, să ieșim împreună, să mergem în vacanțe împreună. Sunt foarte rapid în spălarea biberoanelor. Sunt destul de rapid la schimbatul scutecelor și destul de îndemânatic, în general. Dar mai am de lucru.

Mi-a fost teamă la prima biață, cred că am transpirat…am slăbit vreo două kile, dar după aia m-am obișnuit. Nu mi-e frică. M-am apucat de sport mai mult, dar nu neapărat că am o fată, dar mă pregătesc. O să mă apuc de alte sporturi mai încolo.”, a declarat proaspătul tătic la „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Artistul, mesaj emoționant despre fetița sa, Josephine

Smiley se emționează ori de câte ori vorbește despre Josephine, fetița lui și a Ginei Pistol. Acesta spune că nu și-a făcut planuri în ceea ce o privește pe micuță, doar vrea să fie sănătoasă și să se bucure de sprijinul pe care i-l va acorda în calitate de tată.

„Nu-mi imaginez viitorul ei, și-l imaginează ea, după care îl crește. Eu sunt convins că nu-mi fac planuri pentru ea. Îmi doresc să fie sănătoasă și să-i acord sprijinul necesar în tot ce își dorește ea să facă. Chiar nu mi-am făcut planuri. Abia aștept să o descopăr, să o descopăr pe ea. Mă simt fericit, împlinit, am momente în care nu mă simt, dar îmi doresc să mai fac destul de multe lucruri.”, a mai spus Andrei Maria, alias Smiley.

În ceea ce privește relația cu Gina, cântărețul spune că lucrurile între ei merg foarte bine.

„Pe partea personală chiar mă simt foarte bine!”, a menționat Smiley.

Gina Pistol, mamă la 40 de ani

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 40 de ani, într-un moment în care nu mai spera că se poate întâmpla. Medicii i-au năruit visurile de a deveni mamă.

„După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a precizat Gina Pistol pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI