17 aug. 2021 | 08:04

Gina Pistol surprinde din nou. Ce a postat, alături de micuța Josephine

Monden
Gina Pistol surprinde din nou. Ce a postat, alături de micuța Josephine
Gina Pistol, fotografie emotionanta cu fiica ei Josephine

Gina Pistol și fiica ei devin cele mai bune prietene. Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite și micuța Josephine se bucură de atenția internauților, iar blondina este topită după fetița ei. Ce imagine rară a postat iubita lui Smiley alături de copilul său.

Gina Pistol si Josephine au făcut furori pe internet

La începutul lunii martie 2021, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. De atunci, viața celor două vedete s-a schimbat radical, iar centrul universulului lor a devenit micuța Josephine.

Deși s-au pus de acord să nu dezvăluie identitatea fetiței cu scopul de a o proteja, Gina Pistol și Smiley împărtășesc momente importante din viața prințesei lor cu fanii lor de pe rețelele de socializare, pozând-o pe fiica lor în diferite ipostaze, care mai de care mai amuzante, având grijă să nu-i arate chipul fetiței.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, spunea Smiley pe TikTok, acum ceva vreme.

De când i-a dat naștere fiicei sale, Gina Pistol recunoaște că viața ei a căpătat un nou sens și nu poate sta dezlipită de minunea ei preț de mai multe ore. De aceea, vedeta de la Antena 1 se bucură de fiecare moment prețios pe care-l petrece în compania copilei sale. Recent, partenera lui Smiley a distribuit o fotografie rară cu Josephine, în care Gina Pistol apare ținând-o în brațe, dându-i un pupic pe obraz. Imaginea i-a emoționat pe internauți.

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însa toate pozele-s cu ea ?Sfârșit de vara, 2021. Eu si fiica. Vedere de la mare ?”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, Smiley și Josephine, prima vacanță în trei

Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de prima lor vacanță în trei alături de fiica lor Josephine. Deși are numai cinci luni, artistul și iubita lui s-au încumetat și au pornit în Italia alături de prințesa lor, bucurându-se de cel mai frumos concediu în familie.

Și pentru că întotdeauna este pregătită pentru orice, Gina i-a cumpărat fiicei sale o pereche minusculă de ochelari de soare înainte de a pleca în vacanță. De asemenea, iubita lui Smiley le-a transmis un mesaj tuturor mamelor din România.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă’, a povestit Gina Pistol, la scurt timp de la nașterea lui Josephine.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro