18 oct. 2023 | 09:40

Cât a plătit Andreea Berecleanu pentru o cursă cu taxi în Islanda. Până şi prezentatoarei i s-a părut o sumă uriaşă: „Nu am stat mult”

Monden
Cât a plătit Andreea Berecleanu pentru o cursă cu taxi în Islanda. Până şi prezentatoarei i s-a părut o sumă uriaşă:
Cât a plătit Andreea Berecleanu pentru o cursă cu taxi în Islanda. Până şi prezentatoarei i s-a părut o sumă uriaşă Nu am stat mult

Andreea Berecleanu, prezentatoarea știrilor Prima TV, este foarte deschisă față de fanii ei. Le vorbește acestora despre ce este nou în viața ei, dar de data aceasta le-a prezentat o întâmplare deloc plăcută. Prin ce a trecut vedeta în Islanda, unde o cursă cu taxiul a costat-o o avere. Nu i-a venit sa creadă când a auzit prețul.

Andreea Berecleanu a avut o vară de vis

Andreea Berecleanu se poate declara o femeie fericită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea de la Prima TV are o carieră de mare succes, este iubită și cunoscută de o mulțime de oameni și are o familie minunată, un soț care o respectă și doi copii, care îi fac mândri zi de zi.

Cei doi se înțeleg de minune și împart una dintre cele mai mari pasiuni: călătoria. Astfel, ori de câte ori au ocazia, găsesc o cale să scape de rutină și merg să se distreze împreună, doar ei doi.

Vedeta a avut parte de o vară de vis, din care a rămas cu amintiri de neuitat. Timp de două săptămâni, a mers în concediu alături de Constantin Stan și au optat pentru două destinații de senzație. Dacă în Franța a mai mers și cu altă ocazie, de Islanda a fost de-a dreptul impresionată.

„Vara a fost frumoasă. A fost specială pentru că am fost într-o destinație foarte interesantă și nouă, în care nu mai fusesem. Am fost în Islanda și am descoperit o altfel de lume (…), cu oameni primitori. Deși natura este aridă, este spectaculoasă în același timp.

Apoi, bineînțeles că a fost Franța cu toate surprizele ei. Este un loc pe care îl iubesc și la care revin de fiecare dată, aproape lunar”, a declarat Andreea Berecleanu pentru unica.ro.

Andreea Berecleanu, surprinsă de prețurile din Islanda

Andreea Berecleanu a vorbit despre toată experiențele de care a avut parte vara trecută. Parisul era deja una dintre Destinațiile ei favorite, dar și-a dat seama cât de mult îi place și Islanda, țara în care a descoperit cu totul altă lume din toate punctele de vedere.

Vezi și: Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 22 de ani. Cât de frumoasă este Eva Zaharescu! Cele două seamănă ca două picături de apă VIDEO

Vedeta a fost surprinsă, însă, de prețurile mult prea mari din Islanda. Se aștepta la costuri piperate, având în vedere nivelul de trai ridicat al țărilor nordice, dar nu se gândea că va avea cheltuieli exorbitante pentru lucruri banale.

Dacă prețurile mari la mâncare le-a putut trece cu vederea, costurile de transport au lăsat-o mască. Prezentatoarea de la Prima TV a mărturisit că, pentru o cursă destul de scurtă, a plătit cu adevărat o avere. Dacă, de exemplu, în Franța ar fi costat-o aproximativ 50 de euro acea călătorie, în Islanda, prețul este de trei ori mai mare.

„Noi suntem persoane cu picioarele pe pământ, foarte realiști în privința costurilor, în general. Da, este scumpă. Spre exemplu, între taxiul din capitală pe o distanță similară, să zicem, de la aeroportul Charles de Gaulle până în centrul Parisului, este o diferență de 150 de euro (n.r. în Islanda) versus 50 de euro (n.r. la Paris).

Cam toate, inclusiv excursiile, inclusiv restaurantele, mâncarea, sunt extrem de scumpe. În țările nordice au un nivel de trai foarte ridicat și, bineînțeles, și alte costuri. Nu am stat mult.

Am stat o săptămână. Am avut în total două săptămâni de concediu. Șase zile am stat în Islanda, apoi la Paris și în împrejurimile Parisului.”, a povestit Andreea Berecleanu pentru sursa menționată anterior.

Prezentatoarea, despre secretul unei căsnicii perfecte

Andreea Berecleanu și Constantin Stan formează un cuplu încă din anul 2011. Au depășit deja testul
Timpului și și-au dat seama că se potrivesc, motiv pentru care astăzi au o familie minunată împreună și o mulțime de alte realizări.

Te-ar putea interesa și: De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. Ce i s-a întâmplat la 40 de ani

Prezentatoarea TV recunoaște că între ei mai apar și discuții contractorii, dar niciuna atât de puternică și greu de suportat. Consideră că primește suficientă dragoste de la soțul ei, pe care îl admiră pentru tot ce face pentru familie, dar și pentru meseria de medic, pe care o respectă cu strictețe.

Amândoi au un program solicitant, însă își fac timp pentru ei mereu. Nu cred în ideea de a petrece clipe separat, pentru că se simt cel mai bine împreună. Secretul lor este comunicarea și faptul că, din fericire, de potrivesc perfect și au aceleași percepții de viață.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură.

În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă.

De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună.

Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!’, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.