Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a strălucit la nunta Gabrielei Cristea

Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au fost nașii cuplului format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în acest weekend. Pentru marele eveniment, toți s-au pregătit sârguincios, dar cea care a impresionat, fără dar și poate, a fost nașa. Jurnalista a decis să fie în centrul atenției purtând o pălărie voluminoasă, care, se pare că a costat mai mult decât rochia. La ce preț a ajuns ținuta sa?

Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu?

Weekendul care abia a trecut a fost marcat de cununia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Cei doi au decis să își jure iubire și în fața lui Dumnezei după patru ani de la cununia civilă și conceperea a două fetițe. Nași le-au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, iar evenimentul a fost unul liniștit, care s-a finalizat în curtea mirilor, într-o atmosferă degajată.

Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a strălucit la nunta Gabrielei Cristea
Rochia Cristinei, un chilipir față de pălărie

Pe lângă mireasă, care a fost și ea intens comentată, imediat a fost analizată și nașa. Rochia sa roz bonbon pe care a asortat-o cu o pălărie supradimensionată a adus-o clar în centrul atenției. Surpriza este că nu rochia a ”stors-o” de bani, după cum ne-am fi gândit, ci pălăria.

Soția lui Mădălin Ionescu a strălucit, cu puțini bani, la nunta Gabrielei Cristea

Întrebată despre vestimentația sa, Cristina s-a rezumat să spună că este o creație achiziționată din UK. Practic, aceasta a fost comandată de pe un site cunoscut de haine și costă numai 83 de dolari, adică circa 350 de lei. Nimic mai binevenit, căci restul banilor i-a putut da pe accesorii. În ton cu rochia cu spatele gol și drapaje pe partea din față, ajutată de pălărie, ținuta sa a fost pe aproape de un stil aristocrat. Costul accesoriului care a luat ochii tuturor este de peste 250 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI