03 apr. 2022 | 07:44

Cât a ajuns să coste un litru de benzină în Costa Rica. Dragoș Dolănescu e șocat: ‘S-au dublat prețurile într-o lună

Monden
Cât a ajuns să coste un litru de benzină în Costa Rica. Dragoș Dolănescu e șocat: ‘S-au dublat prețurile într-o lună
Dragoș Dolănescu, detalii despre scumpirile din Costa Rica

Dragoș Dolănescu a plecat de ani buni de pe meleaguri. Acesta o duce bine în Costa Rica, dar observă și el scumpirile care au lovit o lume întreagă. Fiul regretatului cântăreț de muzică popolară susține că viața a devenit mai grea acolo pentru că războiul din Ucraina a adus creșterea prețurilor. Iată mărturiile sale! Cum stau lucrurile acolo după pandemie? Multe s-au schimbat de la începutul conflictului.

S-a dublat prețul la benzină în Costa Rica: Dragoș Dolănescu vine cu detalii

Dragoș Dolănescu a ales să își ducă viața în Costa Rică, deși este cunoscut în România datorită tatălui său celebru. Fiul regretatului cântăreț este deputat acolo, iar recent și-a manifestat îngrijorarea în privința scumpirilor pe care le resimt deja oameni din lumea întreagă.

Prețul la benzină a ajuns să coste doi dolari un litru, adică aproape dublu. Bărbatul susține că și în Costa Rica lucrurile s-au schimbat, iar după pandemie s-a simțit un șoc grav la nivel economic, social și psihologic. Criza sanitară a fost o mare lovitură pentru majoritatea oamenilor, iar ,,sărăcia s-a mărit”.

„Din cauza acestui război, avem de suferit și noi, în Costa Rica, prețul la benzină s-a dublat, acum costă cam doi dolari un litru”, a mărturisit acesta.

,,Ca în toate țările din lume, în pandemie am trecut cu toții printr-un grav șoc, atât la nivel economic, cât și la nivel social și psihologic.

A fost o mare lovitură pentru majoritatea oamenilor, unii au stat timp de doi ani închiși în casă, alții și-au pierdut locurile de muncă. Sărăcia s-a mărit și în Costa Rica…”, a precizat el.

,,Din cauza războiului din Ucraina s-au scumpit toate îngrijorător de mult”

Cel din urmă susține că ajutorul de șomaj acolo este aproximativ 450 de dolari, iar salariul minim pe economie este de 650 de dolari.

Conflictul dintre Rusia și Ucraina au adus și acolo scumpiri îngrijorătoare. O pâine costă un dolar acum, iar un litru de benzină a ajuns la aproape doi dolari în ultima lună.

,,În Costa Rica, ajutorul de șomaj este de în jur de 450 dolari, iar salariul minim pe economie este de 650 de dolari. Din cauza războiului din Ucraina, și noi avem de suferit, s-au scumpit toate îngrijorător de mult.

O pâine costă un dolar, iar un litru de benzină a ajuns, de la un dolar, la aproape doi dolari, în ultima lună, un preț extrem de mare, s-au dublat prețurile”, a detaliat Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro