11 ian. 2023 | 14:17

Cât a ajuns să coste un bilet de avion până în Dubai. Oana Roman a fost şocată, a renunţat imediat la vacanţă

Monden
Cât a ajuns să coste un bilet de avion până în Dubai. Oana Roman a fost şocată, a renunţat imediat la vacanţă
Oana Roman a renunțat la vacanța din Dubai din cauza prețurilor.

Oana Roman a fost sinceră și a vorbit despre prețurile pe care le-a găsit în Dubai. Aceasta a susținut că sumele găsite au fost mult prea piperate pentru ea. Vedeta a renunțat astfel la dorința de a merge în vacanță în celebrul oraș arab după ce a văzut cât costă doar biletele de avion pentru această destinație. Fiica lui Petre Roman a luat în calcul să plece în vacanță cu familia în Dubai, dar planurile s-au schimbat imediat după ce a văzut prețurile.

Oana Roman a renunțat la vacanța din Dubai din cauza prețurilor: cât costă un bilet de avion?

Oana Roman adoră să călătorească, dar se pare că anul acesta a ratat o destinație dorită din cauza prețurilor care au lăsat-o fără cuvinte. Aceasta a renunțat la excursia în Dubai după ce a văzut cât trebuie să scoată din buzunar doar pentru biletele de avion. Fiica lui Petre Roman s-a arătat revoltată în privința costurilor pentru o vacanță acolo.

Vedeta a oferit detalii despre cum a fost perioada sărbătorilor pentru ea și a mărturisit care sunt planurile pe care le are. Din păcate, fosta prezentatoare de televiziune a subliniat că nu a cedat ,ofertei’ incredibile și a ales să nu dea 2.000 de euro pe trei bilete spre Dubai.

„Vreau să plec în februarie în vacanță. (…) 2000 de euro trei bilete. Mi se pare enorm, pe bune. Eu am fost la Dubai de o sută de ori, dar mi se pare aberant. (….) Eu mă duc la o prietenă, am locurile mele, n-am treabă cu asta (n.r. cu prețurile crescute din Dubai).

Mi s-a părut scump. Cu banii aia mă duc în Egipt la 5 stele, all inclusive, o săptămână și stau ca boșii. (…) Eu nu vreau la Dubai, că eu nu mă duc să fac fițe d-astea.”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Unde merge în vacanță?

Bruneta a povestit că până la urmă va petrece vacanța cu familia în Egipt, țară pe care a mai vizitat-o chiar și vara trecută. Cea din urmă s-a declarat mulțumită de servicii și de experiența deosebită de care a avut parte.

Aceasta a mers doar alături de Isabela, fiica sa, dar acum dorește să plece și cu partenerul ei de viață în destinația călduroasă.

„Depinde și de agenția prin care mergeți și de oferta pe care o au ei. Toate camerele au vedere la mare, hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safar, și cu barca”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro