Câștigătorul ‘Chefi la cuțite’ are afacere în Vama Veche. Câți bani a putut să investească, pe lângă premiul de la Antena 1

Câștigătorul ‘Chefi la cuțite’ are afacere în Vama Veche. Câți bani a putut să investească, pe lângă premiul de la Antena 1
Câștigătorul ‘Chefi la cuțite’ are afacere în Vama Veche

Alexandru Comerzan a câștigat emisiunea ”Chefi la cuțite”, sezonul 7, de la Antena 1. El a plecat atunci acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro, pe care l-a investit în propriul business. Astfel, Alexandru Comerzan deține, la ora actuală, o afacere împreună cu fratele său, în Vama Veche.

Câștigătorul ‘Chefi la cuțite’ are afacere în Vama Veche

Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 ”Chefi la cuțite„, nu mai lucrează ca bucătar în restaurantul din Chișinău, ci are propria afacere. El lucrează acum în stațiunea Vama Veche, la afacerea sa și a fratelui său, afacere în care au investit aproape 80.000 de euro.

„Am deschis la mare, în Vama Veche, am deschis afacere împreună cu fratele meu. A mai pus și fratele. În jur de 70.000-80.000 de euro”, a spus finalistul de la „Chefi la cuțite”, la Antena Stars.

Cum a descoperit Alexandru Comerzan pasiunea de a găti

De asemenea, Alexandru Comerzan mai are și un canal pe Youtube, deschis înainte de pandemie, acooo unde prezintă tot felul de rețete culinare. Proiectul lui este lansat sub denumirea „Gătim împreună!”.

„Am făcut un canal de Youtube unde arăt ce gătesc eu acasă, după care mai o emisiune televizată în Republica Moldova, un restaurant, un meniu, cam asta”, a mai declarat acesta.

„Am plecat în Italia în 2003 cu părinții în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor și am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult și i-am zis mamei că asta vreau și eu să devin, bucătar.

Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toți se uitau la doctori și la avocați ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred că și tata e mândru de mine. Primii ani în restaurant am curățat spanac, cartofi, morcovi, după care, cu stăruință, încet, încet m-am ridicat până la ajutor de șef bucătar. În bucătărie trebuie să fie un regim de-al lui Stalin. Da, recunosc, sunt Stalin în bucătărie”, spunea câștigătorul „Chefi la cuțite“, sezonul 7.

Însă Alexandru Comerzan este conştient de faptul că nu ar fi putut ajunge aici, dacă nu ar fi avut parte de sprijinul familiei lui. Mai mult decât atât, chiar soţia sa a fost cea care l-a înscris pe tânărul din Republica Moldova la emsiunea Chefi la cuțite, pe care a și câștigat-o, în sezonul 7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI