Câștigătorii Dancing on Ice – Vis în doi. Cine a plecat cu 50.000 de euro de la Antena 1

Câștigătorii Dancing on Ice – Vis în doi. Cine a plecat cu 50.000 de euro de la Antena 1
Castigatorii Dancing on Ice Vis îi doi. Cine a plecat cu 50.000 de euro de la Antena 1

Emisiunea Dancing on Ice: Vis în doi și-a desemnat fericiții câștigători. În Noaptea de Înviere, românii au stat cu sufletul la gură pe Antena 1, pentru a afla cine este perechea de concurenți ce pleacă acasă cu trofeul mult iubit al show-ului și marele premiu de 50.000 de euro.

Cine a câștigat Dancing on Ice: Vis în doi

Seară de spectacol la Antena 1, în Noaptea de Înviere, când în platoul de la Dancing on Ice s-a dat marea finală între cele trei echipe rămase în concurs, pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro.

Sore și Grațiano, Ana și Jean Gavril și Andreea și Oase au pregătit câte două dansuri pe gheață, care au topit inimile telespectatorilor. Finala primului sezon Dancing on Ice a putut fi asemănată cu un adevărat carusel al emoțiilor.

Concurenții au pus suflet, efort, emoții, lacrimi și putere de muncă în cele două momente pe care le-au pregătit pentru seara de musical, cea mai spectaculoasă gală de până acum de la Vis în Doi.

După două runde de voturi, publicul și-a ales favoriții. Ana și Jean Gavril au fost desemnați marii câștigători ai trofeului Dancing on ice și ai premiului de 50.000 de euro pus la bătaie de Antena 1.

Ana și Jean Gavril au impresionat publicul cu un dans demn de musicalul Fantoma de la Operă, interpretare care a ridicat sala în piciaore.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie.

Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță”, a declarat Ana, câștigătoarea primului sezon Dancing on ice.

Ana și Jean Gavril au primit premiul de 50.000 de euro

Celebrul cântăreț și patinatoarea au făcut echipă bună timp de aproape 3 luni de zile și au muncit din greu pentru a ajunge pe prima treaptă a podiumului.

„Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare, au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră.

Credem că ultimul dans a făcut departajarea pentru că a fost puțin mai periculos. Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența.”, a dezvăluit Jean Gavril.

Ultimul duel pe gheață s-a dat între Ana și Jean Gavril și Sore și Grațiano. Într-un final, cei dintâi au câștigat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și au fost proclamați triumfătorii sezonului prezentat de Irina Fodor și Ștefan Bănică.