Oase, sacrificii uriașe pentru a apărea la Dancing on Ice. Chinurile prin care trece zi de zi

Oase, sacrificii uriașe pentru a apărea la Dancing on Ice. Chinurile prin care trece zi de zi
Ce sacrificii face Oase la Dancing on ice

De când a câștigat sezonul 2 Asia Express alături de CRBL, popularitatea lui Ionuț Dongo, alias Oase, a crescut fantastic. Vedeta de la Antena 1 a povestit ce eforturi a făcut pentru a participa la emisiunea Dancing on Ice. Prin ce chinuri a trecut celebrul coregraf și dansator.

Ce sacrificii a făcut Oase pentru a participa la Dancing on Ice

Ionuț Dongo, cunoscut publicului sub porecla de Oase, este un dansator și coregraf apreciat și respectat în România. Artistul a acceptat cu sufletul deschis provocarea de a participa la Dancing on Ice, deși i-a fost extrem de dificil.

Oase mărturisește că experiența nouă și diferită l-a învățat foarte multe lucruri, începând cu patinajul. Dansatorul susține că este mult mai greu să patinezi decât să dansezi, motiv pentru care s-a antrenat din greu pentru a face performanță.

„Este o experiență extraordinară, pentru că este ceva total nou și diferit pentru mine. Cea mai grea provocare de până acum, pentru că este dependentă de ceva ce am învățat de la zero.

Nu știam deloc să patinez, a fost pentru prima oară când m-am urcat pe patine. Cred că am învățat cât de repede s-a putut, pentru că nu am frică și m-am aruncat cu capul înainte.

Este mult mai greu să patinezi, decât să dansezi. Iar accidentările sunt la ordinea zilei. Mă accidentez în fiecare zi, non-stop, la cot, la genunchi.”, a declarat Oase, exclusiv pentru click.ro.

Cât de bine se înțelege cu partenera lui din competiție

Oase luptă alături de patinatoarea Andreea Ureche pentru visul Andreei Voicu de a ajung la Jocurile Olimpice, iar dansatorul face tot posibilul pentru a se perfecționa, cu fiecare ediție ce trece.

„Mă înțeleg de minune cu partenera mea, Andreea Ureche, iar împreună dansăm pentru visul Andreei Voicu. Acum am ajuns să înțeleg mult mai bine visul ei de a ajunge la Olimpiadă.

Ținând cont că am început să patinez, îmi dau seama despre câtă muncă și dăruire este vorba pentru a îndeplini un astfel de vis.

În ceea ce privește rivalii din concurs, concurentul de la „Dancing on Ice: Vis în doi” mărturisește că se înțelege bine cu toată lumea și nu nutrește antipatii pentru nimeni.

Cel mai bine mă înțeleg cu partenera mea, Andreea Ureche, iar dintre “rivali” mă înțeleg bine cu toată lumea. Această competiție ține cel mai mult de tine, să-ți faci bine numărul, dar și de cât de repede avansează și cât de bine prestează și fiecare echipă în parte.”, a completat Oase, pentru sursa citată.