15 dec. 2019 | 10:58

Câștigător Românii au Talent, momente dificile din cauza orientării sale: „Am simțit hărțuirea pe pielea mea!”

Știri generale
Câștigător Românii au Talent, momente dificile din cauza orientării sale: „Am simțit hărțuirea pe pielea mea!”
Un câștigător Românii au Talent a trecut printr-o adevărată dramă, din cazua oamenilor care l-au judecat

Veste inedită pentru fanii dansatorului Emil Rengle, cel care a câștigat cel de-al optulea sezon al show-ului de talente Românii au Talent! Tânărul a vorbit în exclusivitate despre orientarea sa sexuală. Dezvăluiri incredibile!

Emil Rengle, hărțuit pentru că a îndrăznit să fie altfel

Emil Rengle este originar din Oradea și este un cunoscut dansator și coregraf din România. Dar el a fost așezat permanent pe radarul publicului românesc odată cu participarea și câștigarea emisiunii de talente Românii au Talent, difizat de postul de televiziune Pro TV. Însă dansatorul a traversat prin clipe foarte grele prin prisma refuzului de care s-a lovit în societatea care marginalizează persoanele cu alte orientări sexuale.

Dansatorul povestește despre una din cele mai nefericite experiențe din viața sa, în care a fost efectiv jignit de oameni și arătat cu degetul pentru orientarea sa sexuală diferită, dar și pentru stilul său vestimentar. Chiar dacă nu s-a lăsat intimidat în totalitate, aceste lucruri l-au afectat pe coregraful român.

„Fenomenul de hărțuire l-am simțit pe pielea mea, dar știu că acest lucru nu are legatură cu mine, oamenii care fac asta nu își doresc să facă asta și au nevoie de iubire și atenție. Părerile lor nu au nicio legătură cu ce fac eu și cu mine. Eu știu să răspund cu iubire. Toată lumea își dorește să primească iubire”, a povestit Emil Rengle.

Emil Rengle, dansatorul român care a făcut furori peste Ocean

Pe lângă clipele grele prin care a trecut, tânărul în vârstă de 29 de ani își aduce aminte și de momentele frumoase, pe care le-a petrecut după ce a plecat din România. După încheierea sezonului Românii au Talent în care Emil Rengle a devenit primul dansator din istoria concursului care obține marele premiu, acesta a dispărut din peisajul românesc și asta pentru că s-a mutat din țară.

 

Emil a plecat peste Ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii, unde a fost invitat să participe la participe la a doua ediție a emisiunii America’s Got Talent: The Champions, unde a participat alături de câștigătorii show-urilor Got Talent din întreaga lume. Este pentru prima dată când un român este invitat și participă la acest show din afara țării.

Juratul emisiunii de la Kanal D „Îmi place dansul” a vorbit despre experiența lui în SUA pentru la gala Elle Style Awards, unde a venit îmbrăcat într-o ținută nonconformistă, care îl caracterizează.

Emil Rengle la Gala Elle Style Awards 2019

Emil Rengle la Gala Elle Style Awards 2019

 „În ultima perioadă, am lipsit din peisaj, am fost plecat în America, am participat la American Got s Talent, The Champions, cea mai frumoasă și mai puternică experiență din viața mea. Am fost invitat să fac asta. Această oportunitate cu siguranță a deschis niște porți, dar rămâne de văzut ce fel de colaborări vor exista. Sunt curios ce îmi va aduce această expunere. Mi-am dorit să ajung în America, să lucrez în America”, a spus Emil Rengle, potrivit cancan.ro.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro