Eliminare surpriză de la Îmi Place Dansul. Ce s-a întâmplat în ediția din 29 septembrie de la Kanal D

Eliminare surpriză de la Îmi Place Dansul. Ce s-a întâmplat în ediția din 29 septembrie de la Kanal D
Eliminare șocantă la Îmi Place Dansul! Cine a părăsit competiția?

Eliminare fără margini la show-ul „Îmi Place Dansul”! Concurentul care a plecat din renumita competiție i-a șocat pe cei patru jurați cu atitudinea sa. Cine a fost cel care a plecat prematur din show și ce a făcut după ce a aflat că nu a trecut de provocarea de la duel?

Eliminare fără margini la „Îmi Place Dansul”!

Cea mai recentă ediție de la cel mai nou și râvnit concurs de dans a avut parte de o nouă eliminare. Drumul în competiție s-a sfârșit pentru unul dintre participanți, care a arătat o atitudine deosebită la final, știind ăs ia ca atare și nereușita sa. Concurenții au avut o nouă provocare în ediția precedentă, aceea de a-și pregăti momentele de dans în concordanță cu tematica: „Folclor internațional”. Desigur că au fost dansuri care au fost din plin aplaudate de către jurați, dar și altele care au fost aspru criticate de cei patru specialiști.

Un concurent a spus adio show-ului de dans. Cine a fost eliminat recent din emisiunea
Un concurent a spus adio show-ului de dans. Cine a fost eliminat recent din emisiunea „Îmi Place Dansul” ?

Ultimii trei din clasamentul total, după notele acordate, au fost: Sabin, Monica și Anais. Bătălia a început rapid, aceștia având la dispoziție 90 de secunde pentru a impresiona, ultima șansă de a rămâne în competiție. Sabin, Monica și Anais au dansat pe melodii diferite, mai apoi Anais fiind salvată. Decizia juriului a fost însă ca Monica să părăsească ringul de dans.

Eliminare fulger la
Eliminare fulger la „Îmi Place Dansul”. Cine a părăsit competiția acerbă de dans?

Cine a părăsit competiția? CRBL a făcut anunțul

„Ne-am decis! ”Îmi place dansul” se termină pentru unul dintre voi azi, aici, iar pentru celălalt va continua; vom vedea pentru cât timp. După cum vedeți, astăzi ești pe primul loc și data viitore te afli la duel, cu mari șanse de a pleca acasă. Ține de seriozitatea abordării subiectului, cerinței, pe care voi o extrageți. Acolo este cheia. Monica părăsește competiția Îmi place dansul”
CRBL