Casa lui Dan Helciug, mistuită de flăcări. Tatăl lui a suferit arsuri grave: „Pompierii au întârziat 2 ore”

Casa lui Dan Helciug, cuprinsă de flăcări! Tatăl artistului a suferit arsuri grave din cauza incendiului

Momente extrem de grele pentru Dan Helciug! Cunoscutul interpret a trecut prin clipe de groază în copilărie, după ce și-a văzut casa cuprinsă de flăcări. Din păcate, tatăl său a fost rănit în incident, iar arsurile suferite l-au ținut 3 luni în spital. Vedeta și-a reamintit recent șocul din acea perioadă.

Casa lui Dan Helciug, cuprinsă de flăcări! Tatăl artistului a suferit arsuri grave din cauza incendiului

Dan Helciug și-a reamintit un moment intens din copilăria sa. Cântărețul a trăit un adevărat șoc atunci când și-a văzut casa arsă din temelii. Cu toate că este prezent de 20 de ani pe micile ecrane și în fața publicului la diverse concerte și evenimente, a rămas una din persoanele publice care adoră intimitatea, așa că fanii lui nu l-au văzut vorbind des despre lucrurile personale. Atistul a detaliat momentul dezastruoas în care locuința sa a fost cuprinsă de flăcări.

Invitat la o emisiune de televiziune, Dan a povestit faptul că perioada copilăriei a fost una marcantă, mai cu seamă că s-a maturizat mai devreme decât ar fi trebuit din cauza unor întâmplări precum cea dezvăluită în show. Potrivit spuselor acestuia, incendiul a avut loc în noaptea de 1 aprilie, în camera în care obișnuia să doarmă tată lui. Norocul părintelui său a fost că artistul l-a chemat să se uite împreună cu el la un serial. Cântărețul, sora și părintele lor s-au trezit alarmați și au putut ieși din locuință cu ajutorul vecinilor. Din nefericire, bărbatul a fost grav afectat, motiv pentru care a fost în atenția medicilor preț de 3 luni din cauza arsurilor suferilor.

Dan Helciug, despre șocul din copilărie. I-a luat casa foc
Dan Helciug, despre șocul din copilărie. I-a luat casa foc

„Aveam o bibliotecă de vreo 2-3 mii de cărți care au ars mocnit”

„În 1986, exact în noaptea de 1 aprilie, mi-a luat foc casa din cauza unui scurtcircuit. Într-o cameră a apartamentului nostru aveam o bibliotecă de vreo 2-3 mii de cărți care au ars mocnit. Tata dormea acolo, dar în seara respectivă l-am chemat să vedem un serial și a dormit la noi în cameră. Ăsta a fost norocul lui. Ne-am trezit, ne-au scos vecinii afară. Tata a încercat să stingă focul, dar nu a putut. Pompierii au întârziat cam vreo două ore. Temperatura din casă a fost cam de 1000 de grade. Se topise tot, tata ieșise pe geam și s-a ținut de o bară până au venit Pompierii. Tata a fost dus la spital timp de vreo trei luni, cu arsuri mari. Noi am stat prin vecini, tabere”
Dan Helciug

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI