Momente dramatice pentru Dan Helciug. Nu a mai câștigat niciun ban de 6 luni. Din ce trăiește acum

Din ce trăiește Dan Helciug? Nu a mai câștigat niciun ban de șase luni

Criza sanitară i-a făcut în special pe artiști să se întrebe pe unde își vor mai scoate câmașa. Dan Helciug se află într-o situație deloc strălucită, pentru că de 6 luni nu a mai câștigat niciun ban. Din ce trăiește acum acesta?

Dan Helciug nu a mai câștigat niciun ban de 6 luni

Televiziunile și artiștii au fost grav afectate de pandemia de coronavirus. Cei care au adunat la cearceaf bani pentru timpuri negre au făcut bine. În categoria celorlalți care nu s-au putut folosi de economii se află și Dan Helciug, care de 6 luni nu are niciun venit. Solistul trupei „Spitalul de Urgență” s-a retras la țară și ține concerte online pentru sufletul său și pentru fanii care au împărtășit aceeași durere lunile acestea – privarea de libertate.

Ultimele cântări cu public pe care le-a avut formația au fost în luna decembrie. „În toată perioada asta am trăit din rezerve, din economii, din banii pe care îi mai aduce soția, că ea e regizor de film și are diverse colaborări. Practic, eu nu am câștigat nimic de șase luni”, a spus Dan Helciug, pentru click.ro. Vedeta mai are mici economii, dar pentru a putea rezista s-a apucat de cultivat legume în grădina sa, iar soția face pâinea în casă. Grijile rămân doar în cazul utilităților.

Dan Helciug nu a mai câșigat niciun ban de 6 luni
Dan Helciug nu a mai câșigat niciun ban de 6 luni

„Am avut și diverse slujbe part-time”

Cunoscutul artist susține că nu a mai dat nas în nas cu o așa perioadă grea încă din anii studenției, unde resursele erau total limitate. Sursa citată mărturisește că în special anul I de la Facultatea de Teatru a fost extrem de greu pentru că nu avea bani nici de mâncare, iar abia în anul III lucrurile parcă au intrat pe un făgaș natural.

„Eram la Facultatea de Teatru, iar anul I a fost foarte greu pentru mine. Nu aveam bani, nu mă hrăneam corespunzător, aproape că eram anorexic. Din anul II am început să cânt prin diferite locuri și am început să mă mai îngraș. Am avut și diverse slujbe part-time: descărcam tiruri, munceam în piață la descărcat legume și fructe, am lucrat și ca electrician într-o discotecă, apoi am tradus și dublat în direct personaje din desene animate… Deci sunt obișnuit de mic cu greul”
Dan Helciug (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI