Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă. Ce a făcut senatoarea, ireal ce s-a întâmplat

Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă. Ce a făcut senatoarea, ireal ce s-a întâmplat
Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă

Diana Șoșoacă a ajuns în cursul acestei zile la Poliția Capitalei, și nu pentru declarațiile ei, ci să reclame un incident. În reclamația făcută de senatoare, conform unor surse judiciare, aceasta vorbește de faptul că o persoană i-ar fi aruncat cu ouă în geamurile locuinței sale. Evenimentul ar fi avut loc în timp ce senatoarea nu s-ar fi aflat acasă.

Diana Șoșoacă și declarațiile pro-ruse

Nu de puține ori Diana Șoșoacă a avut declarații controversate, și uneori fără lipsă de substanță. Cele mai recente declarații, enunțate pe rețelele de socializare, au avut un caracter pro-rus, Diana Șoșoacă spunând că de fapt în Ucraina nu ar fi niciun fel de război.

„Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?

Sunt jurnalişti care, chipurile, transmit de pe front. Îi văd îmbrăcaţi ca de concediu. În general, când te duci pe front, chiar şi-atunci când ştii că te afli mai la margine, pui o vestă antiglonţ pe tine, ca nu cumva să se rătăcească vreun glonţ. „Eroii” care transmit de-acolo parcă s-ar fi dus în concediu. Mare minune dacă n-or căuta gagici pe Tinder, asemeni soldaţilor ruşi care cică tot cu asta se îndeletnicesc.”, a scris senatoarea pe Facebook.

Genul acesta de declarații i-au determinat pe mulți internauți să o critice aspru, unii comentând dur la adresa senatoarei. Alții au invitat-o să meargă în Kiev și să facă LIVE-uri de acolo, poate așa se convinge că ceea ce se întâmplă în aceste zile este cât se poate de real.

Diana Șoșoacă și declarațiile pro-ruse
Diana Șoșoacă

Casa Dianei Șoșoacă a fost atacată cu ouă

Poate pe fondul acestor decalrații, poate din alte motive, casa Dianei Șoșoacă a devenit ținta unei persoane care ar fi aruncat cu ouă în geamurile casei senatoarei. Ca urmare a acestei situații, spun surse juduciare, Diana Șoșoacă a mes la Poliția Capialei unde ar fi depus o reclamație pe marginea incidentului.

Evenimentul ar fi avut loc în timp ce senatoarea nu s-ar fi aflat acasă, mai spun aceleași surse judiciare, conform G4Media. Se pare că urmele găsite pe geamurile casei reprezintă dovezi ale vandalizării locuinței senatoarei, iar ca urmare a reclamației depuse, organele abilitate vor demara o anchetă pe această temă.