Cum arată cartoful uriaș în care poți să locuiești – FOTO

Cum arată cartoful uriaș în care poți să locuiești - FOTO
Sursa foto: Insider

Odată cu avansul tehnologic, soluțiile ingenioase de locuit se găsesc la tot pasul și sunt la îndemâna oricui. De la case modulare stil container la cabane care sunt, pur și simplu, plantate oriunde vrei, oamenii au de unde alege. Să nu mai vorbim de rulotele care sunt echipate cu tot ce ai nevoie pentru a locui mai mult decât decent. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești…într-un cartof uriaș?

Dacă nu te-ai gândit niciodată să locuiești în interiorul unui cartof uriaș, atunci află că alții s-au gândit. Și s-au imaginat de mai multe ori cum ar fi să trăiască printre rafturi făcute din cartofi prăjiți sau să se ghemuiască în perne umplute cu….piure.

Pentru unii, acest vis a devenit realitate.

Cum arată cartoful uriaș care poate fi închiriat prin Airbnb

O astfel de locuință improvizată mai mult decât ingenios e de găsit în statul american Idaho. Acolo se regăsește un cartof uriaș în interiorul căruia poți locui și ai tot ce ai nevoie la îndemână.

Structura, care cântărește nu mai puțin de șase tone, arată ca un cartof, e adevărat, dar nu e literalmente un cartof, evident. Locuința modulară are forma unui cartof uriaș și e, de fapt, construită din oțel, ipsos și beton.

Locuiești într-un cartof, dar ai parte și de siguranță, nu-i așa?

Sursa foto: Insider

Patul nu e făcut din piure, așa cum își imaginau mulți, dar interiorul cartofului este foarte elegant. Și ai parte de tot ce îți trebuie: o baie mică, chicinetă, șemineu și chiar și aer condiționat.

Cartoful uriaș are o lungime de peste opt metri și jumătate, o lățime de aproape patru metri și o înălțime de trei metri și jumătate.

Inițial, cartoful a fost construit pentru o campanie publicitară. A fost plimbat prin mai multe locuri la bordul unui camion de mari dimensiuni. Dar apoi, realizatorii s-au gândit că nu e cazul să-l arunce pentru că se pot folosi de el în scop turistic.

Sursa foto: Insider

Ceea ce au și făcut: o noapte de cazare în cartoful uriaș costă 200 de dolari pe noapte.  La această sumă se mai adaugă diverse taxe în valoare de 47 de dolari.

Cartoful uriaș are propriul anunț pe Airbnb, de unde poate fi închiriat de oricine își dorește să locuiască în interior.

Urmăriți Playtech.ro și pe