04 sept. 2023 | 17:51

Carmina Vârciu, primele declarații legate de iubitul ei TikToker. Cum a cucerit-o Iustin pe fata lui Liviu Vârciu VIDEO: ”A fost chimie”

Monden
Carmina Vârciu, primele declarații legate de iubitul ei TikToker. Cum a cucerit-o Iustin pe fata lui Liviu Vârciu VIDEO: ”A fost chimie”
Carmina Varciu, primele declaratii legate de iubitul ei TikToker. Cum a cucerit-o Iustin pe fata lui Liviu Varciu VIDEO A fost chimie” EXCLUSIV

Prezenți recent la un eveniment monden din Capitală, Carmina Vârciu și iubitul ei ne-au oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri și au vorbit despre relația lor. S-au cunoscut în luna martie, când au început să colaboreze împreună pentru a creea conținut pe TikTok. El este un TikToker cunoscut, datorită videoclipurilor amuzante pe care le postează pe platformă, ulterior s-a împrietenit cu mai mulți influenceri cunoscuți. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, cei doi ne-au oferit detalii despre relația lor, dar și despre cum se înțelege Iustin cu Liviu Vârciu.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu iubitul fiicei sale: “Doamne ajută!”

Carmina Vârciu și iubitul Tiktoker fomează un cuplu de câteva luni și s-au cunoscut prin intermediul TikTok-ului. Iustin a devenit cunoscut pentru videoclipurile amuzante postate pe platformă, apoi a început să colaboreze cu fiica lui Liviu Vârciu. Iustin recunoaște că a simțit o chimie cu fiica lui Liviu, de la prima colaborare împreună.

Playtech Știri: V-am văzut venind de mănă la eveniment. Carmina, ce spune tatăl tău despre relația cu Iustin?

Carmina Vârciu: Acesta este un subiect pe care nu vrem să îl dezbatem deocamdată. Nu vrem să zicem nimic încă despre relație. Când va veni timpul potrivit, vom vorbi.

Playtech Știri: Știu ca faceți tot timpul Tik-Tok-uri împreună. V-ați așteptat să aveți un asemenea succes?

Carmina Vârciu: De ce nu? Doamne ajută! Întotdeauna este loc de mai bine.

Carmina Vârciu, primele declarații legate de iubitul ei TikToker. Cum a cucerit-o Iustin pe fata lui Liviu Vârciu VIDEO: ”A fost chimie” EXCLUSIV

 

Iustin, iubitul Carminei a simțit o chimie de la început cu fiica lui Liviu Vârciu!

Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu s-au afișat adesea împreună pe Tik-Tok, acolo unde tânărul este extrem de viral. Carmina este și ea extrem de activă în mediul online, postând tot felul de filmulețe pe platformă. Cei doi au început să colaboreze împreună în luna martie, iar Iustin a simțit imediat chimia dintre el și fiica lui Liviu Vârciu.

Playtech Știri: Iustin, cum este să colaborezi cu Carmina? Vă înțelegeți când vine vorba despre conținutul pe care îl postați pe TikTok?

Iustin Chiroiu: Da! A fost o chimie de la început. Noi făceam clipuri din luna martie și de atunci a fost o chimie între noi, de la primul TikTok.

Playtech Știri: Ce ați făcut vara asta?

Carmina Vârciu: Deși nu părea, am avut un program destul de încărcat. Am fost din festival în festival, dar am încercat să ne bucurăm și de mare. În rest, parcă a trecut prea repede vara asta. Nu m-am bucurat atât de mult de ea.

Iustin Chiroiu: Eu m-am bucurat de vară! Nu am ratat niciun festival și ne-a distrat peste tot unde am fost.

Playtech Știri: Iustin, te recunoaște lumea pe stradă?

Iustin Chiroiu: Da, cam de când m-am apucat de TikTok se întâmplă treaba asta. Nu pot să zic că m-am obișnuit, mă simt flatat de fiecare dată. Mi-am făcut prieteni din lumea asta. Mă cunosc cam cu toți din industrie, să zic așa. De exemplu, cu Costi Max sau cu David Ioan.

Playtech Știri: Aveți proiecte în care sunteți implicați tu și Carmina, în afară de TikTok?

Iustin Chiroiu: Au fost câteva campanii și vor mai fi pe viitor.

Video: Dorin Marinuș

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro