Carmen Trandafir, din nou în prim-planul României. Decizia târzie pe care a luat-o: ‘Nu regret’ (exclusiv)

Carmen Trandafir, din nou în prim-planul României. Decizia târzie pe care a luat-o: ‘Nu regret’ (exclusiv)
Carmen Trandafir, din nou în prim-planul României

Carmen Trandafir e din nou în prim plan, deși este o decizie pe care a luat-o la vârsta de 46 de ani. Nu regretă însă și va încerca să dea lovitura chiar în luna februarie, luna în care s-a născut. Iată ce va face artista care face parte din garda veche a muzicii ușoare românești și de cine este susținută în acest demers al său.

Carmen Trandafir, din nou în prim-planul României

Carmen Trandafir susține că nu a renunțat nicicând la cariera sa, deși o bună perioadă a lipsit din lumina reflectoarelor. Însă iată că ea va reveni în prim-plan, pe scena muzicală internațională, în luna februarie, lună în care ea s-a născut. Carmen Trandafir va participa la competiția muzicală Eurovision 2022, o decizie pe care a luat-o la o vârstă matură, dar pe care nu o regretă.

„Am decis poate cam târziu să mă înscriu cu această piesă lansată în toamna anului trecut, ‘Măști’. Ea este rodul unei noi colaborări și a unei noi etape din viața mea muzicală, cu o compozitoare de origine româno-niponă, Riona Sakurada, cu care colaborez de aproape un an. Iar această colaborare mi-a adus multe satisfacții deja.

O primă melodie la care am lucrat amândouă, ‘Prin gânduri’, a fost lansată chiar anul trecut de ziua mea, la începutul lui februarie. Apoi am decis că trebuie să continuăm colaborarea și așa a venit, aproape firesc, și a doua melodie. Una care sper să fie și pe placul publicului!”, a declarat Carmen Trandafir pentru impact.ro.

Nu a renunțat la muzică

De altfel, Carmen Trandafir a spus că niciodată nu a renunțat la muzică, marea ei pasiune.

„Nu am spus niciodată nu muzicii, chiar dacă poate nu am mai fost sub lumina reflectoarelor, cum se spune. Am luat doar o scurtă pauză, de vreo doi ani, cu mai bine de un deceniu în urmă, atunci când a trebuit să-i fiu permanent alături fiicei noastre, Ana, care acum a împlinit 13 ani.

Doar atunci muzica a fost ușor eclipsată și asta fiindcă am dorit să-mi alăptez fetița și să o cresc cu cea mai mare atenție”.

Cine o susține în demersul său

Cea care o susține în demersul său este fiica sa, Ana, în vârstă de 13 ani. Fiica ei îi calcă pe urme, cântând la pian și la chitară.

„Fiica mea, Ana, o domnișoară de 13 ani, care cântă la pian și la chitară, îmi ține pumnii. E foarte preocupată de școală și poate mult mai serioasă decât ar trebui să fie la vârsta ei. Emil Grădinescu, soțul meu, e și el alături de mine.

El e cel care mi-a urmărit, prin natura lucrurilor, cel mai îndeaproape cariera și se bucură împreună cu mine de toate succesele mele”, a conchis Carmen Trandafir.

O calificare a melodiei artistei, în prima parte a lunii februarie, printre cele 20 de melodii care se bat a în marea finală din 5 martie, ar însemna pentru Carmen Trandafir un cadou personal primit la vârsta de 47 de ani, vârstă pe care o împlinește chiar în luna februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI