Carmen Tănase rupe tăcerea despre covid-19: ”E un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta!”

Carmen Tănase rupe tăcerea despre covid-19: ”E un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta!”
Carmen Tănase, despre efectele pandemiei asupra copiilor

Carmen Tănase vorbește extrem de transparent despre aceste vremuri. Actrița consideră că apariția virusului este una bine pusă la punct, iar ținta acestuia spune că sunt chiar copiii.

Carmen Tănase, despre efectele pandemiei asupra copiilor

Carmen Tănase a vorbit încă o dată despre subiectul care ne copleșește în aceste vremuri, dar în special despre efectele sale asupra copiilor. Cunoscuta actriță a susținut în cursul zilei de miercuri, la Sintena Zilei, că totul pare un plan bine pus la punct, iar minorii sunt cei mai afectați pentru că își vor forma diferit personalitatea față de generațiile trecute din cauza restricțiilor impuse de către oficiali.

Distorsionarea realității este în fapt problema principală cu care se luptă micuții. Cunoscuta artistă a mai menționat că adulții au punctele de reper deja bine știute, că au bază și trecut, cu toate că și perioada generației lor a fost greu încercată de dictatură și prin multe lipsuri și probleme, dar apoi a urmat libertatea deplină pe care fiecare a înțeles-o așa cum a simțit. Toate însă s-au rezumat la a trăi, iar copiii de acum care sunt în formare sunt cei în pierdere.

Carmen Tănase, despre efectele pandemiei asupra copiilor - distorsionarea realității
Carmen Tănase, despre efectele pandemiei asupra copiilor – distorsionarea realității

„Reflexul lor așa va fi format”

„Generația noastră și-a făcut meseria, am trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate. Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format. Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate”
Carmen Tănase (Sursa: Sinteza Zilei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI