Carmen Tănase, decizie radicală! Vrea să plece din România. Unde plănuiește îndrăgita actriță să se stabilească

Carmen Tănase, decizie radicală! Vrea să plece din România. Unde plănuiește îndrăgita actriță să se stabilească

Îndrăgita actriță a făcut un anunț care în mod clar îi va lua pe fanii săi prin surprindere. Carmen Tănase vrea să părăsească țara și a dat de înțeles că își va face cât de curând bagajele și va emigra din România. Vestea e una total neașteptată și a venit din partea vedetei și în contextul alegerilor prezidențiale. La doar o zi de când a avut loc al doilea tur al scrutinului, iar românii și-au ales viitorul președinte, celebra actriță a anunțat că vrea să se mute din țara noastră. A dezvăluit și locul în care își dorește să plece, fiind vorba despre o destinație situată la mii de kilometri depărtare.

Carmen Tănase, decizie radicală! Vrea să plece din România

Carmen Tănase, decizie radicală! Vrea să plece din România. Unde plănuiește îndrăgita actriță să se stabilească
Actrița a dezvăluit că vrea să părăsească România și să se mute în Statele Unite ale Americii

La vârsta de 58 de ani, aceasta a dezvăluit, când s-a aflat în platoul emisiunii Antitalent, de la Antena 1, că are planuri cât se poate de serioase de viitor. Carmen Tănase a recunoscut în emisiunea prezentată de Dan Bittman că unul dintre cele mai mari visuri ale sale a fost dintotdeauna să se stabilească în Statele Unite ale Americii.

„Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. Urmează intrebarea vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum în nişte ani, în maximum 5 ani”, a povestit Carmen Tănase, de curând, când a fost invitată în show-ul TV.

Totodată, aceasta a mai admis că va pleca din România și împreună cu animăluțele sale de companie, pe care le îndrăgește foarte mult. „Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine”, a mai adăugat actrița.

”A devenit celebră la 42 de ani, a jucat în foarte mult spectacole, a rupt topurile și face roast mai bine ca oricine!”, a admis cântărețul Dan Bittman, despre invitata sa, din cadrul emisiunii de pe Antena 1 pe care o prezintă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI