Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. Ce nu ar fi trebuit să facă soţia preşedintelui

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. Ce nu ar fi trebuit să facă soţia preşedintelui
Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară.

După participarea la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Klaus Iohannis se află în SUA, unde conduce delegația României la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale ONU. Președintele României a postat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de Joe Biden și soția sa, Jill Biden.

Și de această dată, președintele țării a fost însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, ținta mai multor critici, în ultima perioadă, unele pe fondul vestimentaței avute la înmormântarea reginei, altele pentru faptul că a fost surprinsă zâmbind într-o fotografie de la evenimentul de doliu, în timp ce Klaus Iohannis avea o figură profundă și serioasă. Cu siguranță, și de această dată, Carmen Iohannis va da de vorbit, pe fondul unei noi gafe vestimentare.

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară

Carmen Iohannis și-a însoțit soțul la recepția oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Klaus Iohannis a postat recent și o imagine de la acest eveniment, în care apare alături de cuplul prezidențial al Statelor Unite ale Americii.

În timp ce Klaus Iohannis stătea lângă Joe Biden, Carmen Iohannis era așezată lângă Jill Biden, ținând mâna una în spatele celeilalte. Și de această dată, rochia purtată de Carmen Iohannis la acest eveniment va da de vorbit într-un sens nu tocmai pozitiv. în imagine, se poate vedea că rochia primei-doamne a țării nu are mâneci și, în plus, este șifonată. Aceste elemente ar putea fi considerate o nouă gafă vestimentară a sa.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este mesajul scris de președintele Klaus Iohannis în descrierea imaginii.

În ce privește programul vizitei în SUA, azi președintele român se întâlnește cu antreprenori români de succes din Silicon Valley. Klaus Iohannis se află în Statele Unite ale Americii încă din data de 20 septembrie.

Rochiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei, criticate de designerul Cătălin Botezatu

Cele două rochii purtate de Carmen Iohannis pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a au fost ținta criticilor celebrului designer, Cătălin Botezatu. El a spus că prima-doamnă ar fi avut un decolteu mult prea adânc pentru contextul prezentat, dar și una dintre piesele vestimentare în sine nu a fost croită corespunzător, deși lungimea a fost aleasă corect.