09 mai 2024 | 11:02

Carmen Iohannis, apariție de senzație în SUA. Detaliul care a atras atenția tuturor: „În sfârșit!” VIDEO

Monden
Carmen Iohannis, apariție de senzație în SUA. Detaliul care a atras atenția tuturor:
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în SUA. Reacțiile internauților: "Doamne ajută, în sfârșit nefasta și-a ascuns genunchii!".

Carmen Iohannis l-a însoțit pe partenerul său de viață în vizita de lucru din Statele Unite ale Americii. Prima Doamnă a României a ales să poarte o ținută deosebită la evenimentul în cadrul căruia Klaus Iohannis a fost onorat cu premiul Atlantic Council Distinguished Leadership. Ce reacții a stârnit. Foto

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președinte la Washington

Președintele României s-a aflat marți și miercuri, 7-8 mai 2024, într-o vizită de lucru la Casa Albă de la Washington DC, unde s-a întâlnit cu omologul Joe Biden. Tot acolo a fost organizat și un eveniment deosebit, în cadrul căruia Klaus Iohannis a fost onorat, în premieră, cu premiul Consiliului Atlantic.

Klaus Iohannis este primul lider european onorat cu distincția Atlantic Council Distinguished Leadership. Președintele României a notat într-un mesaj pe Facebook cât de recunoscător este pentru demersul liderilor americani, făcând publice și câteva imagini de la eveniment.

Imaginile făcute publice de Klaus Iohannis o surprind pe soția lui într-o rochie roz

„Onorat să primesc premiul Atlantic Council Distinguished Leadership. Este o recunoaștere a parcursului României în ultimii 20 de ani, ca membru demn al NATO și partener și prieten de încredere al SUA”, a notat Klaus Iohannis pe contul oficial de pe Facebook.

Alături de mesajul anterior prezentat, președintele României a făcut publice și câteva imagini de la vizita de lucru de peste ocean, ce pot fi vizualizate în galeria foto a acestui material. În una dintre ele apare și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, uimind cu ținuta ei!

Carmen Iohannis a uimit cu rochia lungă până în pământ

Partenera de viață a lui Klaus Iohannis a ales o ținută atipică pentru evenimentul în care președintele a fost onorat cu premiul Consiliului Atlantic. Carmen Iohannis a optat pentru o rochie de nuanță roz pudră, foarte deschisă și lungă până în pământ, detaliu remarcat imediat de utilizatorii online.

Și-a asortat rochia cu o pereche de pantofi strălucitori, cu vârf ascuțit și toc nu foarte înalt. La capitolul bijuterii, Carmen Iohannis a preferat minimalismul, alegând să poarte doar un colier. Machiajul a fost natural, însă rujul de buze a atras atenția, fiind de o nuanță roz aprins.

„Doamne ajută, în sfârșit nefasta și-a ascuns genunchii!”

„Doamne ajută, în sfârșit nefasta și-a ascuns genunchii!”/ „Vă revine Onoarea și Recunoștința”/ „Felicitări! Bravo, fii puternic!”/ „Ai veni și la Decathlon pentru o cupă din aia personalizată. Decathlon Belize.”

„Premiul de c***t de aur al României o să-l primești. Cam sfidezi românii, mortule. Sper să primești ce meriți”/ „Ce-ți mai place să stai la poze și atât”, sunt câteva dintre reacțiile românilor la fotografiile publicate de Klaus Iohannis.

Parteneri
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Redactia.ro
Când se pun, de fapt, cartofii în ciorbă. Multe gospodine fac asta greșit și le strică gustul!
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Traian Băsescu: Ar fi o mare greșeală a României să nu dea Ucrainei un sistem Patriot. Ucrainenii luptă și pentru noi
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Vestea așteptată de toată România. Vine de la Florin Piersic
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Interdicție pentru toți românii. Este interzis să te urci așa la volan
Capital.ro
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate. Ministrul Mediului vrea să schimbe regulile: "Lucrăm deja la un proiect de hotărâre de guvern"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro