Carmen Iohannis, apariție de senzație de Crăciun. Cum s-a îmbrăcat soția președintelui: a atras toate privirile

Carmen Iohannis, apariție de senzație de Crăciun. Cum s-a îmbrăcat soția președintelui: a atras toate privirile
Cum a aparut Carmen Iohannis la slujba de Craciun

Cramen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, nu se lasă atunci când vine vorba de vestimentație. Astfel că aceasta a ales o ținută destul de îndrăzneață pentru a merge la Biserica Sfânta Treime din Sibiu, vineri dimineață, pe data de 25 decembrie, la slujba de Crăciun, alături de Klaus Iohannis, soțul ei.

Carmen Iohannis, apariție de senzație de Crăciun

De altfel, există voci care au criticat-o pe Carmen Iohannis pentru felul în care s-a îmbrăcat pentru acest eveniment.

Deși vremea nu a fost prea frumoasă, Prima-Doamnă a purtat o ținută scurtă, deasupra genunchilor, cu un palton la fel de scurt, închis la culoare. Carmen Iohannis a purtat și o pereche de pantofi vej, cu toc mediu, care au efectul de alungire a picioarelor, accesorizând ținuta cu o geantă roșie pe umăr, dar și cu eșarfă de culoare mov.

Deși soția președintelui a fost elegantă, criticii au menționat că lungimea fustei nu a fost chiar potrivită ca să meargă la Biserică. Cel mai probabil, Carmen Iohannis a ales să îmbrace aceste haine la sfatul uneia dintre creatoarele de modă din România pe care le apreciază.

Și președintele Klaus Iohannis a fost elegant, îmbrăcat în costum cu cravată și cu o haină închisă la culoare. Cei doi au purtat și măști de protecție, la ieșirea din Biserică. S-au ținut de mână până când au intrat în mașină. Dar după ce au ieșit din Biserică, ei au fost așteptați de câteva persoane cărora Klaus Iohannis le-a urat : ”Crăciun Fericit! Să fiți sănătoși și bucuroși!“.

De altfel, șeful statului a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia lui.

Ce mesaj a dat Președintele Klaus Iohannis de Crăciun

În Ajunul Crăciunului, președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor să se protejeze de coronavirus, sfătuindu-i să aibă grijă și de cei dragi, cu speranța că, astfel, prin efort comun, se va putea reveni la o viață normală.

”Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi! Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că, solidari, vom reveni, în curând, la o viaţă normală! Dragi români, vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet! Crăciun fericit!”, a spus Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI