Carmen Iohannis participă la campania E.U. YES LA VOT. Cum le-a arătat tuturor ca votează în 26 mai

Carmen Iohannis se alătură campaniei E.U. YES LA VOT. Prima Doamnă a României și-a schimbat imaginea de profil de pe contul de Facebook și, astfel, a dat semnalul că susține demersul lansat recent de Pro Tv.

Președintele Klaus Iohannis a invitat românii să se prezinte în număr mare la alegerile europarlamentare din 26 mai dar și la referendumul privind Justiția programat în aceeași zi. Cum era de așteptat, Prima Doamnă dă același semnal.

Carmen Iohannis se alătură, însă, și demersului jurnalistic al Știrilor Pro TV, față de care mai multe personalități și-au manifestat susținerea.

Știrile PRO TV demarează campania “E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume. E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.” Pro TV

Carmen Iohannis, pe lista E.U. YES la VOT , alături de Andreea Esca și Shelly

Andreea Esca şi Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, merg la vot pe data de 26 mai, la alergerile europarlamentare. Prezentatoarea Ştirilor ProTV de la ora 19:00 a transmis următorul mesaj:

 „Eu YES pentru că nu suntem toţi la fel, dar suntem toţi în Europa. Eu ies la vot.” Andreea Esca

Shelly i-a îndemnat, de asemenea, pe români, în special pe tineri, să fie prezenți la urne pe 26 mai.

„Eu YES pentru că prea mulţi încearcă să convingă generaţia mea că votul nu schimbă nimic. Eu ies la vot.” Shelly

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI