Carmen Harra, vești proaste din partea instanțelor din România. Paguba este de 650.000 de dolari

Carmen Harra, vești proaste din partea instanțelor din România. Paguba este de 650.000 de dolari
Carmen Harra, vești proaste din partea instanțelor din România. Paguba este de 650.000 de dolari. Sursa foto: cancan.ro

Carmen Harra vrea să execute silit un notar din New York, SUA. Prezicătoarea româncă o acuză pe Filorna Simonian că aceasta ar fi ajutat la furtul locuinței sale, precum și a bunurilor aflate în ea.

Carmen Harra, dezamăgită de instanțele din România. are de recuperat 650.000 de dolari

Carmen Harra are o supărare mare. Prezicătoarea spunea acum 9 ani că locuința din București i-a fost furată, cu tot cu bunurile aflate în ea. Totul ar fi fost posibil cu ajutorul Filornei Simonian, notar în New York. Astfel, prezicătoarea vrea să o execute silit pe notăriță. Astfel, autoritățile americane i-a condamnat la închisoare pe infractori şi i-au dat lui Carmen Harra dreptul la despăgubiri în valoare de 650.000 de dolari.

Dificultățile au apărut însă în instanța din România, unde dosarul este blocat. În timp ce autorităţile americane o caută pentru a o pedepsi, statul român o protejează. Acuzata nu s-a prezentat la niciun termen al procesului şi mi-a recunoscut în faţă că mi-a furat banii, casa şi toate bunurile din aceasta. De patru ani mă lupt în justiţie să-mi recuperez casa din România care mi s-a furat”, a declarat Carmen Harra. Prezicătoarea spune că ce se întâmplă în instanțele din România este o bătaie de joc.

Carmen Harra și fiica sa, Alexandra
Carmen Harra și fiica sa, Alexandra. Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

Carmen Harra are o hotărâre judecătorească emisă de americani

Există toate dovezile plus o hotărâre judecătorească emisă în SUA, iar judecătoarea din România pune problema dacă eu sunt sau nu reclamanta. Am prezentat toate dovezile că eu sunt Doina Carmen Harra, i-am arătat certificatul de naştere, cel de căsătorie, ce să-i mai arăt?! Am trimis şi un martor care le-a confirmat că Doina Carmen Mureşan e aceeaşi persoană cu Doina Carmen Harra(…) E bătaie de joc!”, a mai mărturisit Carmen Harra.

Prezicătoarea Carmen Harra a mai făcut o tentativă pe 26 noiembrie 2019, când a cerut executarea silită a notăriței, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 București. Carmen Harra figurează drept creditor, iar Fiorna Simonian debitor, în timp ce un birou de executori judecătorești este petent. Astfel, pe 6 decembrie 2019, judecătorii au dat sentința: „Suspendă judecarea cauzei, în temeiul art. 242 Cod procedură civilă, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor stabilite în sarcina petentului. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, la instanța ierarhic superioară. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunțarea s-a făcut prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”. Carmen Harra nu a frăcut încă recurs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI